contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Zo eenvoudig is het

Borrelen_met_vrienden.jpg

Vragen over de Borrelplank?

Hoe kan ik bestellen?

Het is heel simpel. Je klikt op jouw gewenste borrelplank, geeft aan voor hoeveel personen je wilt bestellen en vult in waar en wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Heb je vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op via info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. Wij denken graag met je mee. Alles voor jouw perfecte borrelmoment.

Hoe ver van tevoren moet ik bestellen?

Plaats je bestelling minimaal 2 dagen voor je geplande borrelmoment. Wat je vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt morgen klaargemaakt en de dag erop geleverd. Al onze producten worden dagelijks vers ingekocht, zodat jij altijd geniet van heerlijke verse borrelhapjes.

Waar leveren jullie?

Gratis en standaard leveren wij de borrelplanken in Amsterdam. Wil je je borrelplank graag buiten Amsterdam geleverd hebben? Neem contact met ons op via info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. In overleg is er veel mogelijk.

Wat moet ik zelf nog doen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Van de bovenste plank levert alles voor een onvergetelijk borrelmoment. Compleet met borrelschaaltjes, servetjes en natuurlijk de prachtige, robuuste borrelplank(en). Alle producten worden gesneden en hapklaar verpakt in EPS thermoboxen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is al het lekkers op de plank leggen. Daarna kan je borrelmoment meteen beginnen.  

Hulp nodig voor het opmaken van de borrelplank?

Reserveer dan een borrelpurist. Dit is een specialist die weet hoe je een perfecte borrelplank opmaakt en eventueel aanvult. Bovendien geeft de borrelpurist meer achtergrond informatie over de producten. Wil je een borrelpurist reserveren? Laat het ons weten.

Hoe garandeert Van de bovenste plank een consistente en goede kwaliteit van de producten?

Van de bovenste plank staat voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met puristen die streven naar het beste van het beste, en bij wie duurzaamheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Onze producten worden met maximale zorg behandeld, vanaf het moment dat wij het inkopen tot aan het moment dat het bij jou geleverd wordt. Producten die gekoeld moeten zijn worden in speciale EPS thermoboxen verpakt, droge producten worden verpakt in speciale kartonnen dozen. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. 

Worden alle spullen ook weer opgehaald?

Uiteraard. De eerste dinsdag of donderdag na je borrelmoment komen we bij je langs om alles weer op te halen, zelfs de afwas.

Gratis* bezorgen of bezorgkosten?

We bezorgen iedere dag, maandag t/m zondag tussen 8:30 en 18:00 uur. Dit is veelal gratis. Heb je specifieke wensen voor het bezorgmoment, geef dat dan even aan ons door bij je bestelling. Hiervoor wordt wel een vergoeding in rekening gebracht. Deze is al volgt:

Tussen 8.30 - 18:00 uur gratis
11.00 - 14.00 uur € 15,00
14.00 - 16.00 uur € 15,00
16.00 - 18.00 uur € 15,00