contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

De puristen van goede smaak

Zin om te proeven?

Bedankt voor je aanmelding!

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Een gezellige avond met vrienden? Een belangrijk netwerkevent? Of wil je je vrienden, collega’s of werknemers gewoon eens écht verwennen. Bij Van de bovenste plank weten we als geen ander hoe je je gasten in de watten legt. En of je nu vijftien, vijftig of vierhonderdvijftig gasten ontvangt, wij verzorgen alles voor jouw perfecte borrelmoment zodat jij je handen vrij hebt voor je gasten.

Hoe het begon

Van de bovenste plank is in 2015 opgericht door de Amsterdamse ondernemer Jorik Boerstal. Energiek, gedreven, ondernemend en met een enorme passie voor goed en lekker eten. Maar misschien nog belangrijker: een levensgenieter die niets liever doet dan zijn passie en expertise delen met anderen.‘Mensen verrassen en laten genieten door ze bijzondere en pure producten voor te zetten, dat is wat ik het liefste doe.’

Lekkere trek...

Daar is het allemaal mee begonnen. Wie kent hem niet: de vrijdagmiddagborrel? Na een drukke werkweek, even gezellig een paar drankjes drinken met collega’s om de week af te sluiten. Op kantoor, bij iemand thuis of in een kroegje in de buurt. Tot je zin krijgt in iets lekkers, maar er – op een zakje borrelnootjes na – geen hapjes verkrijgbaar zijn. Het overkwam Jorik tijdens een ‘vrijmibo’ in 2015. ‘Dat moet anders kunnen’, dacht de jonge ondernemer. Het fundament voor Van de bovenste plank was gelegd. Niet veel later leverde hij de eerste borrelplanken aan horeca ondernemers zonder eigen keuken en al snel groeide Van de bovenste plank uit tot een geroemde leverancier voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Eerlijkheid en duurzaamheid

Mensen zijn steeds kritischer en veeleisender als het gaat om goed en lekker eten. Eerlijke, gezonde borrelhappen van topkwaliteit zijn onmisbaar voor het perfecte borrelmoment. Die haal je niet bij de super om de hoek, maar bij ambachtsmensen die hun vak verstaan. Wij durven te kiezen voor wat echt belangrijk is. Door uitsluitend samen te werken met leveranciers die, net als wij, streven naar het beste van het beste. Door te kiezen voor eerlijkheid en duurzaamheid. En door boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Want dat proef je.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺