contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Lunch & Canapé Catering

Op zoek naar een heerlijke, unieke lunch of canapés op locatie? Dan ben je bij Vandebovensteplank aan het juiste adres. Of je nu een informele bijeenkomst, een bedrijfsevenement of een bruiloft organiseert, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Culinaire aspect

Wij zijn een gepassioneerd team dat gespecialiseerd is in ambachtelijke gerechten. We geloven dat het creëren van de juiste sfeer en het serveren van lekker eten onmisbaar zijn voor het succes van jouw lunchmoment en/of evenement.

Van de kleinste details tot grote aantallen

De menu's en diensten zijn volledig op maat. Dat betekent dat alles mogelijk is. Van de kleinste details tot grote aantallen. Of het nu gaat om dieetwensen, speciale thema's of bepaalde smaken die je graag terug wilt zien in het menu: wij denken graag met je mee.

Parcom, 75 personen, Amber:

"Super goed, leuke hapjes, snelle levaring" Wij waren erg blij met de borrelhapjes die wij bestelde afgelopen week. Alle hapjes zaten heel netjes in dozen verpakt. De hapjes lagen al op houten plankjes, dus je kon het meteen uit serveren. Ideaal dus!!

Disxt, 129 personen, Tatiana:

"Super" Een officewarming georganiseerd voor onze klanten, vrienden en familie, de catering werd door Jorik en zijn team verzorgd heerlijke borrelplankjes, walking dining en drank. Niet alleen het eten en drank was top maar hun vriendelijkheid, service en warmte hebben wij en onze klanten als zeer prettig ervaren! Dank jullie wel daarvoor, wordt erg gewaardeerd, tot gauw !

Let's get the party started

Ons team staat 24/7 voor je klaar, dus als je vragen hebt of als je ons wilt boeken, neem dan gerust contact met ons op. We hebben al vele tevreden klanten geholpen. Bekijk gerust onze referenties om een indruk te krijgen van onze service.

Dus, waar wacht je nog op? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij schieten je te hulp. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om eerst vrijblijvend te overleggen.

Van brainstorm tot uitvoering van je event

We weten dat het organiseren van een evenement een hele klus kan zijn en daarom bieden we naast de lunch op locatie ook aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan aankledingsopties, styling en inrichting, hospitality, audiovisuele voorzieningen en nog veel meer. Wij zijn er om jou te helpen en samen een onvergetelijke ervaring te creëren.

KraftHeinz, 125 personen, Marius:

"Ontzorgd en op hoog niveau" Fijn contact met Jorik gehad. Dacht goed mee en heeft een lunch van hoog niveau neergezet.

DubbeLL, - buurtontwikkelaars. 95 personen, Jelle:

"Prettige vriendelijke service met smaakvolle kwaliteitsproducten" Het contact met Jorik en zijn team is heel prettig en ze denken vanuit ervaring mee hoe je een geslaagd event kan neerzetten. Met name dat drankjes, aankleding, menu-kaart en glaswerk allemaal door hen wordt verzorgd scheelt dit aanzienlijk in alle zaken die je zelf nog wil regelen. Tijdens ons evenement was het team Van de bovenste plank ruim optijd aanwezig en stond er binnen no-time een perfect aangeklede catering klaar. Deze bestond uit een rijk assortiment aan (non-)alcoholische drankjes en mooie hapjes. Een van de prettige momenten was dat Jorik tijden het evenement incheckt of alles naar wens is. Bij het champagne moment checkte hij bijvoorbeeld in wie als een glaasje aangeboden moest krijgen.

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen