contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Onze puristen van goede smaak

Mensen zijn steeds kritischer en veeleisender als het gaat om goed en lekker eten. Eerlijke, gezonde borrelhappen van topkwaliteit zijn onmisbaar voor het perfecte borrelmoment. Die haal je niet bij de super om de hoek, maar bij ambachtsmensen die hun vak verstaan. Wij durven te kiezen voor wat echt belangrijk is. Door uitsluitend samen te werken met leveranciers die, net als wij, streven naar het beste van het beste. Door te kiezen voor eerlijkheid en duurzaamheid. En door boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Want dat proef je.

Familie de Bruin leverancier voor Van de bovenste plank

Kazen

Voor onze zuivelproducten werken we samen met verschillende boeren uit de regio. Boer Jaap de Bruin en zijn vrouw Lineke maken een fantastische Boerenkaas op hun melkveeboerderij aan de rand van Bodegraven, midden in het Groene Hart. Hun Oude Boerenkaas wordt speciaal voor Van de bovenste plank gerijpt in een traditioneel pakhuis, totdat de kaas perfect op leeftijd en smaak is. Onze heerlijke Bunkerkaas komt van Jan-Peter Nijenhuis van De Kaasbunker. Wist je dat deze bijzondere kaas 100% vegetarisch is?

Vleeswaren

Kwaliteitsvlees van Hollandse bodem, dat zijn onze vleesproducten. Onze slagers van Lindenhoff uit Baambrugge zijn bevlogen ambachtsmannen die het vak verstaan en duurzaam te werk gaan. Onder het mom ‘weggooien is zonde’ verwerkt de Lindenhoff het complete dier tot prachtige producten voor op de borrelplank. Een familiebedrijf waar authenticiteit voorop staat, en dat proef je.

Brood

Bij het Vlaamsch Broodhuys wordt gebakken zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want zodra je dit bijzondere brood hebt geproefd – en geroken – wil je echt niet meer anders.

Zuurwaren

Voor de lekkerste selectie van zuren werken we samen met Kesbeke. Hier worden de cornichons en uien met de hand geplukt, met zorg schoon gemaakt, met liefde in bad gedaan en gedroogd en tenslotte vertroeteld met speciale kruiden en specerijen. Zo veel zorg en liefde, je zou er bijna jaloers van worden ;-)

Pesto’s en tapenades

Het team van Hester Groenen uit Nijmegen maakt speciaal voor Van de bovenste plank de beste pesto’s en lekkerste tapenades. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. Altijd puur en 100% vers! 

Leuke ervaringen