contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis* bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Luxe hapjes bestellen

Kwaliteit Van de bovenste plank

Van de bovenste plank staat voor kwaliteit. Voor ieder borrelmoment streven wij naar het beste van het beste. Wij behandelen onze producten dan ook met maximale zorg gedurende het hele proces. Zo verzekeren wij jou de kwaliteit die jij verlangt en verwacht bij luxe hapjes. Producten die gekoeld moeten zijn worden in speciale EPS thermoboxen verpakt, droge producten worden verpakt in speciale kartonnen dozen.

Alles is inclusief

Wij bieden jou niet alleen de luxe hapjes voor een onvergetelijk borrelmoment, maar ook alle verdere benodigdheden. Van servetten, tot borrelschaaltjes en de robuuste borrelplank. Wij nemen jou alles uit handen, zodat jij je volledig kan focussen op het gezelschap. Of je nu op zoek bent naar geschikte borrelhapjes voor een vrijdagmiddagborrel, personeelsfeest, eventborrel of verjaardag. Van de bovenste plank biedt jou het complete recept voor een geslaagd borrelmoment.

 

Gratis levering

Plaats je bestelling minimaal 2 dagen voor je geplande borrelmoment. Wat je vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt morgen ingekocht en klaargemaakt en de dag erop geleverd. Je geniet dus altijd heerlijke verse hapjes. Wij leveren de producten gratis op locatie in Amsterdam.

Hoe bestellen?

Hoe bestel je jouw luxe borrelhapjes? Het is heel simpel. Klik op de gewenste borrelplank, selecteer het aantal personen voor de bestelling en vul vervolgens in waar en wanneer je de bestelling wilt ontvangen. De rest regelen wij voor jou.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of speciale wensen voor bij je borrelmoment? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee. Samen met jou tillen wij het borrelmoment naar een hoger niveau!

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, eventborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis* worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!