contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis* bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Gezonde borrelhapjes

Gezond eten

Wat de gelegenheid ook is, met een smakelijke borrelplank op tafel zorg je altijd voor een goede sfeer. Van de bovenste plank bied je niet alleen iets lekkers, maar ook een verantwoorde keuze. Gezond eten hoeft niet altijd moeilijk of tijdsintensief te zijn. Jouw borrelplank wordt door puristen samengesteld en klaargemaakt. Zij gaan altijd voor het beste van het beste en maken graag gebruik van gezonde borrelhapjes.

Onze kwaliteit

Van de bovenste plank regelt alle benodigdheden voor het ideale borrelmoment. Van het samenstellen van de plank, tot de levering en de nazorg. Zelfs de afwas nemen we je uit handen! Het enige wat wij aan jou overlaten, is het uitstallen van de borrelhapjes op de plank.

Borrelpurist reserveren?

Je kunt ook een borrelpurist reserveren. Dit is een specialist die precies weet hoe je de perfecte borrelplank opmaakt.

 

 

Gratis levering

Wat je vandaag voor 12:00 uur bij ons bestelt, kopen wij vers voor je in en maken wij morgen klaar. De dag erop leveren wij jouw gezonde borrelhapjes op locatie. Oftewel een levering binnen 2 werkdagen. Wij leveren alle producten gratis binnen Amsterdam. 

Alles is inclusief

Onze gezonde borrelhapjes worden kant-en-klaar bij jou geleverd in EPS thermoboxen. Verder leveren wij uiteraard ook zaken als servetten, borrelschaaltjes, mesjes, lepeltjes en natuurlijk de handgemaakte eikenhouten plank. Al onze borrelplanken kun je eenvoudig en snel bestellen via bestel borrelplank. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de inhoud en alle extra informatie.

Speciale wensen?

Heb je nog vragen of speciale wensen voor bij je borrelmoment? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee. Samen met jou tillen wij het borrelmoment naar een hoger niveau!

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, eventborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis* worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!