contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Plant een Boom

Nieuw bij Vandebovensteplank 'Plant een Boom' voor een Duurzame Toekomst

Is jouw organisatie vastbesloten om een actieve rol te spelen in het verbeteren van het milieu, het vergroten van de biodiversiteit én het bevorderen van een gezonde leefomgeving? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Maak kennis met onze nieuwe dienst: 'Plant een Boom', een initiatief in samenwerking met Trees for All. Hiermee geven we je de kans om op een tastbare manier bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Hoe werkt het?
Met 'Plant een Boom' geven we jou de mogelijkheid om daadwerkelijk impact te maken. Voor elke deelnemer aan deze service wordt er een boom geplant, waarmee je direct bijdraagt aan de versterking van de natuur en het klimaat. Als tastbaar bewijs van deze boomplanting ontvang je een certificaat in je kerstpakket. Zo laat je niet alleen zien dat je begaan bent met duurzaamheid, maar betrek je ook je collega's bij deze groene beweging.

Waarom meedoen?
Door deel te nemen aan "Plant een Boom," maak je niet alleen een positieve impact op het milieu, maar versterk je ook het gemeenschapsgevoel binnen je organisatie. Het certificaat in het kerstpakket nodigt uit tot gesprekken en bewustwording over duurzaamheid op de werkvloer. Bovendien draagt jouw bedrijf bij aan de doelstellingen van Trees for All, een organisatie die zich inzet voor een groenere en gezondere planeet.

Hoe te beginnen?
Het is eenvoudig om deel te nemen aan "Plant een Boom." Neem contact op met ons en laat ons weten dat je interesse hebt. Wij regelen de rest, van het planten van de boom tot het verzorgen van het certificaat in de kerstpakketten. Zo maken we samen een positieve impact en geven we een groen tintje aan de feestdagen.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan 'Plant een Boom' en laat zien dat jouw organisatie zich inzet voor een duurzame toekomst!

 

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen