contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Het wildseizoen staat voor de deur

Het wildseizoen komt eraan! In het najaar, wanneer de dagen korter worden, de bladeren van de bomen vallen en de open haard wordt aangestoken, gaan echte wildliefhebbers op zoek naar sfeervolle eetgelegenheden om hun smaakpapillen te verwennen. Ben jij een liefhebber van wildgerechten, bekijk dan zeker het wildmenu op onze website. Ons menu biedt een groot voordeel: je hoeft niet op zoek te gaan naar een locatie ergens ver weg om wild te eten, want wij bieden een verrukkelijk wildmenu dat bestaat uit drie gangen. En ook de prijs is zeer schappelijk, zodat het goed mogelijk is om er met meerdere mensen van te genieten.

Waarom wild eten?

Als je niet zo vaak wild eet, vraag je jezelf misschien af waarom je het zou doen. De beste reden is, omdat het een uitmuntend scharrelproduct is. Dieren die in het wild leven krijgen voldoende beweging, waardoor het vlees goed doorbloed is. Bovendien zal een dier dat in het wild zijn eigen voedsel zoekt, dit zelf selecteren en laten staan wat niet goed eetbaar is. De smaak van wild is gekoppeld aan wat het dier op zijn menu heeft staan. Daarom zit er zo’n bijzondere smaak aan wild, en kent het zoveel variatie.

 

Combineren met drankjes

Bij bijzonder voedsel horen heerlijke dranken. Wildgerechten laten zich vergezellen door verschillende dranken, die samen bijzondere combinaties opleveren. In ons vak zien we steeds mooiere drank-spijs-combinaties. Niet iedere drank leent zich om bij een wildgerecht te nuttigen, maar we bieden een paar heerlijke opties waarbij de smaak van de gerechten en de drank overeenkomsten vertonen. Uiteraard blijft de smaakervaring en smaakvoorkeur van onze klanten de belangrijkste leidraad voor het combineren van wildgerechten en drank.

 

Gemak dient de mens

Is wild eten ingewikkeld of moeilijk te organiseren? Nee, helemaal niet. We kunnen een verrukkelijk menu op elke gewenste locatie leveren. We luisteren goed naar onze klanten. Je hoeft ons alleen maar door te geven hoe je het precies wilt hebben en we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Gemak dient de mens. En wat nog mooier is, na afloop ruimen we alles op. Dus wat let je? Probeer ons heerlijke wildmenu! Je kunt ons via de mail of telefonisch bereiken.

 

 

Ons wildmenu v.a. 33,50 euro bestaat uit:

Voorgerecht:

Knolsalade met gerookte eendenborst

Hoofdgerecht:

Reestoof met truffelaardappelmousseline

Toetje:

Crème-karamel

 

Optioneel met bijpassende dranken:

Bijpassende witte wijn en rode wijn

San Pellegrino, bruisend en plat water

Inclusief glaswerk

Nog eentje...