contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Vesting Brouwerij Comenius

Van de bovenste plank gaat samenwerken met Vesting Brouwerij Comenius en krijgt daardoor de beschikking over een unieke ruimte voor het geven van borrels, bijeenkomsten, diners en presentaties. Deze brouwerij is gevestigd in Bastion Nieuw Molen in Naarden-Vesting, één van de zes punten die de vesting vormen en tevens ook het oudste deel van de vestingwerken. Bastion Nieuw Molen stamt uit 1672, en is met recht een unieke plek. Tijd voor een feestje! We hebben daarom op vrijdag 14 juni samen met de brouwerij een borrel georganiseerd.

Ambachtelijke catering

De initiatiefnemer van Vesting Brouwerij Comenius, Alexander Plas, was jarenlang erfgoedbeheerder bij Heineken. Hij maakte in zijn vrije tijd al zijn eigen bier, en heeft nu van die hobby een serieuze zaak gemaakt. Hij wil ook andere ondernemers graag kennis laten maken met deze plek en openstellen voor tal van activiteiten. Daarom heeft hij ons gevraagd voor de verzorging van de catering. Samen gaan we in de sfeervolle kazematten en gangen een origineel concept verzorgen met mooie koffie, smakelijke kazen, heerlijk bier en lekker eten.

FotoFestival Naarden 2019

Een leuke bijkomstigheid van de borrel was dat het FotoFestival Naarden van 25 mei tot 30 juni weer in de Naarden-Vesting werd gehouden. De brouwerij had de gehele ruimte ter beschikking gesteld aan het evenement, en we konden onze gasten daardoor uitnodigen voor een verrukkelijke borrel op een bijzondere plek waar ze meteen de expositie van diverse fotografen konden bekijken. Het was geweldig om onze samenwerking met Vesting Brouwerij Comenius op deze manier officieel af te t(r)appen. Dus wil je graag een feestje organiseren op een bijzondere locatie, neem dan contact op met ons. Je zult genieten van smakelijke hapjes en heerlijk bier, en even wegdromen naar vroegere tijden toen Naarden een vestingstad in werking was.

Nog eentje...