contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Stoere hapjes voor bij de babyborrel

Houd je helemaal niet van beschuit met muisjes en zeker niet van de rommel die dit geeft, denk dan eens aan een stoere babyborrel met stevige hapjes. Van de bovenste plank kan je een hoop gedoe uit handen nemen en een gezellige borrel verzorgen om de komst van je baby te vieren. Het lijkt misschien confronterend, een nieuwe baby en een borrel, maar de geboorte van je kind vraagt gewoon om een mooi feest. En wij weten hoe we een feestje moeten bouwen! Dus mannen van Nederland sjok niet naar de plaatselijke supermarkt, maar bestel een heerlijke borrelplank bij ons. Je doet iedereen er een groot plezier mee en de baby kan intussen heerlijk doorslapen.

Aanstaande moeder in het zonnetje zetten

Daarnaast is onze babyborrel ook zeer goed in te zetten tijdens een babyshower. Bij deze gelegenheid wordt de aanstaande moeder in het zonnetje gezet en overspoeld met cadeaus. Verder is dit het moment waarop iedereen elkaar nog uitgebreid spreekt voordat de baby wordt geboren. Zou het dan niet prachtig zijn om de catering op deze dag volledig uit handen te geven? Bestel een van onze borrelplanken, laat de verzorging van de hapjes aan ons over en geniet van elkaar.

Behalve stoer ook gewoon erg lekker

Wie weet wordt er een nieuwe traditie in het leven geroepen, door mannen die hun kind willen voorstellen, of vrouwen die gewoon eens iets anders willen, of door grootouders die hun kinderen willen verrassen. Een borrelplank is behalve stoer ook gewoon erg lekker, en bied je de mogelijkheid om al het bezoek in één keer uit te nodigen. Het enige wat jij hoeft te doen is de borrelplanken uitpakken. Na afloop worden ze weer keurig opgehaald, dus je hebt ook niets om op te ruimen. Kijk eens op onze website of bij bestel je borrelplank voor de mogelijkheden. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee.

Nog eentje...