contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Ik geef een feestje!

Geniet je ook zo van het heerlijke weer? Dit weer schreeuwt gewoon om een feestje. Wil je op korte termijn graag een leuke fuif geven, maar zit je nog met het hoe en wat. Laat dit dan aan ons over. We zijn expert in het helpen organiseren van diverse feesten. Van de bovenste plank levert losse borrelplanken èn party catering op locatie. We weten als geen ander hoe je mensen verbindt tijdens een gezellige party. We enthousiasmeren en verrassen gasten met producten van topkwaliteit. En daarnaast delen we met veel liefde onze passie voor duurzame en eerlijke producten die rechtstreeks van de boer komen.

Onze party catering

Van de bovenste plank kan jouw complete party catering verzorgen. Kies je voor onze party catering, dan ben je verzekerd van een compleet verzorgd feest, inclusief drankjes. Bovendien rekenen we altijd een vast bedrag per persoon, wat wel zo gemakkelijk is. Laat alles aan ons over en geniet van je feest!

Party catering de Amsterdamse Borrel

Ga voor een geweldig feest met party catering Van de bovenste plank. Kies je voor de Amsterdamse Borrel, dan leveren we catering op locatie en regelen we de complete verzorging van je feest. Zorg zelf voor een leuke en sfeervolle locatie en gezellige gasten, en wij leveren de andere elementen voor een geslaagd feestje: heerlijke hapjes en genoeg gekoelde alcoholvrije en alcoholische dranken. We leveren alles koud op de gewenste locatie, en het feest kan direct beginnen. Verder is onze party catering inclusief enthousiast en behulpzaam personeel dat het hele feest verzorgt en alle hapjes en drankjes aanvult. Party catering staat bij ons voor ontzorgen, zodat jij en je gasten alleen maar hoeven te genieten. Ook aan de nazorg is gedacht, je hoeft niets op te ruimen en we doen zelfs de afwas voor je!

We helpen je graag

Heb je interesse in onze party catering, bel ons gerust. Of kijk eens op onze party catering voor de mogelijkheden. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

 

Nog eentje...