contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Ze smelten de kazen!

Wat een weer!

Het is al weken prachtig weer en het eind is nog lang niet in zicht. Sterker nog, volgende week wordt zelfs een hittegolf verwacht! De paniek slaat toe: “Ze smelten de kazen!” Gelukkig heeft Van de bovenste plank alles in de hand in het heerlijke koele grachtenpand in Amsterdam. De kazen hebben niets te vrezen, en ook alle andere heerlijke hapjes blijven in prima conditie. Op onze borrelplanken vind je de meest verrukkelijke luxe kazen waarvan je bij de aanblik al gaat watertanden. Onze Bunkerkaas en de biologische Nederblauw kunnen niet wachten om op jouw borrelplank te belanden, en onze verse basilicum pesto, droge worst met groene peper en huisgerookte ribeye zijn ook niet te versmaden. Kijk op onze website bij de verschillende borrelplanken voor nog veel meer heerlijke hapjes! Er zit zeker een geschikte borrelplank voor je bij.

Tijd voor een feestje

Ben je nog niet op vakantie, maar zit je nog te koken op kantoor? Geen nood. Als je toch niet kunt werken en slapen, kun je misschien maar beter een leuk feestje bouwen. Wij willen je daar graag bij helpen. Bestel één van onze luxe borrelplanken en geniet van alle bijzondere producten die we te bieden hebben. Op het feestje hoef je niet oververhit te raken, want we regelen alles voor je, zelfs de afwas.

Drankjes

Nu het zo heet is, is het belangrijk om je vochtbalans op peil te houden. Vergeet de drankjes dus niet. Het is behalve lekker ook nog erg gezellig! Je kunt bij het bestellen van je borrelplank direct een drankarrangement meebestellen. Onze drankarrangementen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, en bestaan uit frisdrank, wijn, bier en champagne. Voor elk feest bieden we een geschikt drankarrangement.

 

Nog eentje...