contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Lekker happen en tappen!

De nieuwe manier van tappen

Mythe of niet, mensen geven vaak aan tapbier te prefereren boven bier uit fles. Van de bovenste plank komt met de oplossing. De Heineken Blade. We gebruiken dit innovatieve nieuwe tapsysteem geregeld tijdens de borrels en partijen die we in het hele land organiseren. Dus geniet nu van heerlijk tapbier op je feestje en bestel bij ons naast heerlijke borrelhapjes ook een Heineken Blade tap. De Blade is een echte eye-catcher waarmee een perfect glas bier te tappen is. Voor de inzet van de Blade werken we samen met onze vrienden van de Bier Barrels Zij bieden met twee unieke oldtimers de ultieme bierbeleving: lekker vers getapt bier en mooie verhalen!

Gemakkelijk in gebruik

De Heineken Blade is een professionele biertap-installatie met het gemak van een thuistap. Het is een plug-and-play-apparaat en de fusten kunnen eenvoudig worden verwisseld. Bovendien neemt de Heineken Blade niet veel ruimte in. Je zet hem zo op een bar, tafel of terras. De Heineken Blade is dan ook zeer geschikt voor feestjes op locatie.

Ook leuk voor klanten

Door de eenvoudige bediening is het tappen van een perfect pilsje zelfs voor de leek een koud kunstje. Onze klanten zijn dan ook erg enthousiast over de machine. Wat is er nu leuker dan zelf je biertje tappen uit deze geweldige blikvanger? Een topproduct uit een topmachine. Heineken: “Blade brengt kwaliteit, technologie en een state-of-the art design samen in een stijlvolle en professionele tap.” Aarzel dus niet en boek het apparaat en maak van de Blade de ster op je feestje!

Er is genoeg voor iedereen…

In de Heineken Blade gaan vaten van 8 liter. Bovendien houdt de tap het bier koud, ideaal! Dus bestel genoeg vaten, want het merendeel van de gasten heeft liever tapbier dan flessebier. Maar ook als je een kleiner feestje hebt, is de Heineken Blade een optie. Je kunt het precies zo krijgen als je het hebben wilt.

Een Blade huren voor je feestje

Een Heineken Blade huren is heel eenvoudig. Vertel ons op welke dag je de Blade nodig hebt en het aantal Heineken fusten dat je wilt ontvangen. Naast Heineken bieden we ook als enige in Nederland Birra Moretti. Later dit jaar komen daar ook Heineken 0.0, Radler, Affligem en Apple Bandit cider bij. De fusten voor de Blade zijn niet bij de slijter of supermarkt verkrijgbaar. Bestel dus voldoende! Als extra service kunnen we de fusten alvast voorgekoeld leveren.

 

 

Nog eentje...