contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Happen met JAN

Als beste getest in JAN Magazine

Van de bovenste plank staat in JAN Magazine. En hoe, JAN heeft onze borrelhappen namelijk ‘ALS BESTE GETEST’! JAN is een magazine voor dynamische, moderne vrouwen, die alles uit het leven halen. Alles wat het leven leuker maakt, komt in lekker leesbare artikelen voorbij. Wij zijn ook levensgenieters, en daar hoort natuurlijk heerlijk eten bij. Van de bovenste plank levert borrelplanken met dagverse producten die je meer van het leven laten genieten. Bovendien kun je bij ons de meest verrukkelijke champagnes bestellen!

De presentatie

Zoals JAN zelf al zegt, leveren wij onze producten ‘op een presenteerblaadje’. Je kunt bij ons al een borrelplank bestellen vanaf € 7,95 per persoon. Wij leveren borrelplanken voor intieme gelegenheden, maar ook voor grote evenementen. Bij ons is alles mogelijk. Voor gezelschappen vanaf tien personen hebben wij een prachtige borrelplank van anderhalve meter lang. Deze doet het altijd zeer goed op feesten. Bestel deze plank en er zal nog lang over deze ludieke manier van tafelen worden nagepraat! Op onze borrelplanken vind je heerlijke kazen en prachtige vleeswaren, die allemaal afkomstig zijn van lokale producenten en boeren. De borrelplanken worden vergezeld van heerlijke authentieke broden. Borden, schalen en servetten worden meegeleverd, en zelfs de afwas wordt voor je gedaan!

Laat de borrel maar beginnen

Bij een borrel horen natuurlijk ook lekkere drankjes. Ook die kun je bij ons verkrijgen. Bestel je drankjes bij ons en je bent verzekerd van een complete borrel en vele blije gezichten! Wij zijn in ieder geval heel erg blij met de geweldige vermelding door JAN Magazine. Voor ons kan de borrel nu al beginnen!

 

Nog eentje...