contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Geen feest zonder champagne

Champagne van Jacques Picard

Jacques Picard maakt voor ons heerlijke champagne. Deze wordt geproduceerd in het kleine bergdorpje Berru, dat ten oosten van de stad Reims ligt. In Berru bevindt zich de champagnewijngaard Jacques Picard, die al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw champagne maakt. Toen de eigenaar Jacques Picard er mee stopte, hebben zijn kinderen en hun aanhang de wijngaard overgenomen, zodat het altijd een familiebedrijf is gebleven. Hoewel het een klein bedrijf is, is het wel heel erg uniek. Het bijzondere van champagnebedrijf Jacques Picard is namelijk de manier van wijn produceren, deze is eerlijk en duurzaam. Verder staat deze wijnleverancier garant voor champagnes die verfijnd, fruitig en perfect in balans zijn. Een pure, ambachtelijke champagne van Jacques Picard doet het overigens ook zeer goed bij één van onze verrukkelijke borrelplanken.

Champagne bestellen

Wil je een heerlijke champagne bestellen? Je hebt bij ons de keuze uit drie prachtige flessen, al naar gelang de gelegenheid. Je kunt kiezen uit de Champagne Jacques Picard Grande Réserve, de Rosé of de Millésime 2005. Bestel direct je favoriete fles, en geniet net zoals de Fransen dat zo goed kunnen.

Champagne relatiegeschenk?

Je kunt de Champagne Jacques Picard gebruiken als relatiegeschenk of als geschenk aan collega’s als ze jarig zijn. Bovendien past deze champagne perfect bij één van onze borrelplanken. Twijfel niet langer en bestel een fles, en verwen je smaakpapillen met dit heerlijke goedje!

Nog eentje...