contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Making off promotiefilm Van de bovenste plank

Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het maken van een korte promotiefilm over onze activiteiten. Daarvoor hebben we o.a. gefilmd bij drie van onze leveranciers; Lindenhoff, Vlaamsch Broodhuys en het pakhuis waar onze kazen rijpen.

Stap in en ga met ons mee voor een kort bezoek aan onze puristen van goede smaak…

 

Boerderij Lindenhoff

Allereerst zijn we naar Lindenhoff in Baambrugge gereden om opnames te maken bij de slagerij van deze boerderijwinkel. De boerderij levert ons het mooiste vlees van rustieke rassen, zoals het Gasconne rund, het Simmentaler rund, het Baambrugs big, het Gasconne varken en lamsvlees van het Kamperlam. Het vlees van Lindenhoff wordt minimaal drie weken vakkundig gerijpt in speciaal daarvoor ontwikkelde koelcellen. Dit zorgt voor een unieke smaak en dat proef je!

Vlaamsch Broodhuys

Al sinds 1996 bakt Vlaamsch Broodhuys fantastisch brood met hoogwaardige ingrediënten. Het smaakvolle zuurdesembrood is nog steeds een groot succes, en in de tussentijd zijn er heel wat andere soorten bijgekomen. Het brood ruikt heerlijk en smaakt geweldig. Brood van Vlaamsch Broodhuys hoort gewoon bij onze verrukkelijke borrelplanken.

Het kaaspakhuis

Als laatste zijn we bij het pakhuis geweest waar onze kazen rijpen. Wat een prachtig gezicht al die planken vol met heerlijke kazen die liggen te wachten om te worden uitgekozen en verwerkt tot heerlijke borrelhapjes. En alle kazen worden hier met de hand omgedraaid.

 

Van de bovenste plank werkte voor deze promotiefilm samen met Freek Hakvoort, een zelfstandig creatief en video-professional die met ons deze film van begin tot eind heeft ontwikkeld. Kijk voor meer van zijn werk op: www.freekhakvoort.com


Je vindt onze promotiefilm op: https://www.youtube.com/watch?v=DeUm09yMUCA

 

Nog eentje...