contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Wil je Koningsdag 2020 als een echte Koning vieren?

Evenement op Koningsdag, een worsteling of een echte feestdag?

Worstel je elk jaar weer met de organisatie van een leuk evenement voor Koningsdag? Dat is echt niet nodig. We helpen je graag om van deze traditionele feestdag een geweldige belevenis te maken. We hebben veel ervaring met het verzorgen van de catering op deze koninklijke dag, en we bieden onze klanten de kans om zich voor één dag een echte koning of koningin te voelen.

 

Koningsdag 2019 en voorgaande jaren

De afgelopen Koningsdag was er voor ons weer een om door een ringetje te halen. Ook dit jaar mochten we op de wateren van Amsterdam de catering voor FEADSHIP, de scheepswerf voor luxe superjachten, verzorgen. We hebben een geweldige dag gehad. We mochten alle internationale gasten tijdens een gezellige vaartocht op de met oranje accenten aangeklede boot fêteren op de ‘Dutch Experience’. Deze bestond uit allerlei koninklijke hapjes en heerlijke dranken, waarvoor onze koning zijn neus zeker niet zou hebben opgehaald. Behalve chique borrelhapjes, zoals prachtige zalm, serveerden we ook de ‘langste tompouce’ van Amsterdam met een lengte van wel 1 meter. Iedereen had het erg naar zijn zin, en wij ook!

Koningsdag 2020

Voor je het weet is het weer Koningsdag en wordt het tijd om over de catering na te denken. Wil jij graag iets bijzonders doen op deze dag, bijvoorbeeld een leuk event organiseren voor je buitenlandse klanten? Wij zijn de geschikte partner om mee in zee…,eh,…de Amsterdamse grachten op te gaan.

Wat wij bieden:

- uitstekende service en kwaliteit

- eerlijke producten

- alles inclusief

- speciale wensen kunnen worden meegenomen

- op rekening betalen

 

 

Nog eentje...