contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Een kerstpakket Van de bovenste plank!

Help, kerstmis komt eraan!

Nog even en de kerstdagen staan weer voor de deur! Ben jij degene die elk jaar de kerstpakketten en relatiegeschenken regelt? Het is een lastige klus om elke keer weer een origineel pakket samen te stellen, waar ook nog eens iedereen blij van wordt. Zou je dit jaar eens geen stress over de kerstpakketten willen hebben en meteen iets willen kiezen dat helemaal af is? Kijk dan eens naar onze opties voor een luxe kerstpakket. Met deze pakketten kun je plank gewoon niet misslaan. De inhoud van onze luxe kerstpakketten, die zijn verpakt in een mooie doos met een prachtig lint eromheen, roepen bij de ontvanger een gevoel van luxe en verwenning op, en zullen het persoonlijk contact met de medewerkers of klanten verdiepen.

Keuze uit twee luxe borrelpakketten

Van de bovenste plank biedt twee varianten: kerstpakket basis en kerstpakket luxe. Het verschil tussen deze twee kerstpakketten is eigenlijk alleen de drank. In kerstpakket basis zitten twee heerlijke flesjes bier van Brouwerij ’t IJ, waarvan je bijvoorbeeld gezellig samen kunt genieten, en in kerstpakket luxe zit een fles verfijnde champagne van Jacques Picard, die het zeer goed doet bij luxe borrelhapjes.

Inhoud kerstpakket luxe vanaf € 39,50:

Champagne Jacques Picard 0.375cl
Vers gebrande noten van Gotjé
Droge worst met venkel - Van de bovenste plank
Chutney van vijgen en dadel
Bunkerkaas
Crostinis
Verse basilicum pesto

Inhoud kerstpakket basis vanaf € 29,50:

2x bier van Brouwerij 't IJ
Vers gebrande noten van Gotjé
Droge worst met venkel - Van de bovenste plank
Chutney van vijgen en dadel
Bunkerkaas
Crostinis
Verse basilicum pesto

Kaas en droge worst

Kaas en worst doen het altijd goed, maar in onze kerstpakketten zit niet zomaar wat. De kaas is een stukje Bunkerkaas uit het Twentse Daarle. Deze kaas is gerijpt in oude munitiebunkers, vandaar de naam. Bunkerkaas bevat geen kleurstoffen en is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon. De droge worst met venkel is één van onze toppers, een heel bijzonder product en een smakelijk borrelhapje.

Heerlijke chutney

Onze chutney van vijgen en dadel heeft ook zijn weg naar jouw kerstpakket gevonden. Deze chutney is heerlijk op een stukje brood of bij een blokje kaas. Het is de absolute smaakmaker op de borrelplank, en bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen.

Smakelijke nootjes

De inhoud van de kerstpakketten is verder gelijk, maar wel erg bijzonder. Een van de smakelijke producten uit het kerstpakket zijn de vers gebrande noten van Gotjé. Deze noten worden elke dag vers bereid in de ambachtelijke branderij van Jan Gotjé Noten in Amsterdam. De noten worden uitsluitend in arachideolie (pindaolie) gebrand, die relatief weinig verzadigde vetzuren bevat.

Verse basilicum pesto

In onze luxe borrelpakketten zit verder nog een bakje uitmuntende, vers gemaakte pesto. Bij de bereiding zijn verse basilicumblaadjes en de beste olijfolie gebruikt, en onze gerijpte grand premium kaas. Deze pesto is er één om je vingers bij af te likken!

Crostinis

Ook crostinis mag niet in een luxe kerstpakket ontbreken. Deze heerlijke, dunne sneetjes geroosterd brood zijn bestreken met een mengsel van fijngewreven kruiden, knoflook en olijfolie, en zijn met grof zeezout bestrooid. Je kunt er verschillende toppings op doen, variërend van mozzarella met gedroogde tomaat tot tapenade met ansjovis.

Kerstpakket direct bestellen ?

Loopt het water je al in de mond en zou je het liefst direct kerstpakketten bestellen? Of wil je liever eerst persoonlijk contact? Je kunt ons altijd bellen op 020-2380373 voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@vandebovensteplank.nl. Wij geven je graag advies.

Nog eentje...