contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Een onverwachte borrel

De vakantie is voorbij en iedereen is weer aan het werk. Lekker nog even nagenieten en elkaar uiteraard de mooiste verhalen vertellen. En dan moet er ineens een borrel worden georganiseerd. Leuk natuurlijk, want dit is de uitgelezen gelegenheid om wat langer bij te kletsen met alle collega’s en de banden aan te halen. Alleen hoe blijf je ontspannen en regel je in een handomdraai een gezellige borrel? Vraag het aan Van de bovenste plank. Wij organiseren al jaren de meest uiteenlopende borrels en regelen alles graag voor je. Van een klein intiem feestje tot uitgebreide catering op locatie.

Organiseren van catering op locatie

Het is nu voorjaar, en iedereen krijgt weer zin om van alles te ondernemen. Daar hoort het organiseren van feesten ook bij. Moet jij binnenkort een event organiseren, met alles erop en eraan, of misschien zelfs een compleet diner voor een groot gezelschap? Zoek dan niet verder en vraag ons voor de catering hiervan. Wij werken volgens de formule ’ontzorgen en verzorgen’. Dit betekent dat we alles voor je kunnen regelen, van de hapjes en drankjes tot de aankleding en zelfs de muziek. Als je de complete organisatie van het evenement aan ons overlaat, weet je zeker dat jij samen met je collega’s volledig van het feestje en de gezelligheid kunt genieten. Bovendien ben je bij ons verzekerd van duurzaam geproduceerde borrelhapjes en drankjes van uitmuntende kwaliteit. Ga voor een onvergetelijke ervaring en uitstekende service.

Met stip de lekkerste borrelhapjes

Ben je op zoek naar heerlijke en bijzondere borrelhapjes? Dan zijn wij de juiste cateraar voor jouw bedrijfsfeest! Je kunt bij ons terecht voor diverse luxe hapjes. Hier volgt een selectie uit ons uitgebreide assortiment aan verrukkelijke borrelhapjes:

• Ambachtelijke feesthapjes, die bij voorbeeld kunnen worden gecombineerd met een chutney van vijgen en dadels en dille mosterd.

• Borrelhapjes, zoals onze diverse hapjes en bijzondere kazen, waaronder zalige geitenkaas met fenegriek uit Zuid-Limburg en Le Petit Doruvael, een romige kaas van Kaasboerderij Doruvael in het Groene Hart van Nederland.

• Kleine hapjes, zoals onze droge worst met groene peper, bunkerkaas, verse hummus, en focaccia met rozemarijn.

• Partyhapjes, zoals verschillende soorten kazen en worst, luxe olijven, Amsterdamse uitjes met appelstroop en balsamico en rustiek brood.

• Hele luxe hapjes, zoals onze exclusieve wilde gerookte zalm of Cheddarkaas met verse zwarte truffel, gecombineerd met champagne.

De beste borrelhapjes bereikbaar in een klik

Wij weten als geen ander dat niets de smaak van eerlijk geproduceerde borrelhapjes kan overtreffen. Bestel je catering bij Van de bovenste plank en geniet van ons uitgebreide assortiment aan heerlijke hapjes en drankjes. We luisteren goed naar onze klanten en denken echt met ze mee. We leveren hapjes voor bij de borrel of organiseren een compleet buffet, op elke gewenste locatie. Verder ruimen we na afloop alles op. Veel mooier kan het niet! Dus wat let je? Je bent slechts een muisklik verwijderd van de best georganiseerde borrel die je ooit hebt meegemaakt. Je kunt ons via de mail of telefonisch bereiken. Bestel je catering bij ons, en wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en op het juiste moment op de juiste plek aanwezig is.

Nog eentje...