contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Houd het vakantiegevoel vast met een borrel

Ben jij net zoals je collega’s weer aan het werk na een mooie voorjaarsvakantie en wil je dit gelukzalige gevoel zo lang mogelijk vasthouden? Willen jullie alle belevenissen van de afgelopen tijd graag een keer rustig met elkaar delen en zoek je daarvoor alleen nog de juiste formule. Dan is dit het juiste moment voor een supergezellige borrel. Gewoon lekker ontspannen, bijkletsen met iedereen en niet over het werk praten. Dat kan later wel weer. Even de tijd nemen voor verbinding en het creëren van een goede sfeer met oude en nieuwe collega’s. Een borrel is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen en waarderen. Wij organiseren deze borrel graag voor je.

Organiseer een lenteborrel

Het voorjaar is dit jaar extra vroeg begonnen en er lijkt voorlopig geen eind aan te komen. Door het verschijnen van de zon gaan de jassen uit en krijgen we meteen weer zin om dingen te ondernemen. Mag jij binnenkort een borrel organiseren? Doe dit dan op een relaxte manier en maak er met onze hulp een gezellige lenteborrel van! Wij bieden de formule ’ontzorgen en verzorgen’, zodat jij samen met je collega’s volledig van het feestje en de gezelligheid kunt genieten.

Ga voor de lekkerste borrelhapjes

Ben je op zoek naar verrukkelijke hapjes? Dan zijn wij de leverancier voor jou! Je kunt bij ons terecht voor diverse luxe hapjes. Dit is slechts een greep uit ons grote assortiment aan heerlijke hapjes:

• De meest uiteenlopende, ambachtelijke feesthapjes, die bij voorbeeld kunnen worden gecombineerd met een chutney van vijgen en dadels en dille mosterd.

• Borrelhapjes, zoals onze diverse hapjes en bijzondere kazen, waaronder zalige geitenkaas met fenegriek uit Zuid-Limburg en Le Petit Doruvael, een romige kaas van Kaasboerderij Doruvael in het Groene Hart van Nederland.

• Kleine hapjes, zoals onze droge worst met groene peper en bunkerkaas.

• Partyhapjes, zoals verschillende soorten kazen en worst, luxe olijven, Amsterdamse uitjes met appelstroop en balsamico en heerlijk ambachtelijk brood

• Hele luxe hapjes, zoals onze exclusieve wilde gerookte zalm of Cheddarkaas met verse zwarte truffel, gecombineerd met champagne.

Bestel je borrelhapjes nu

Er gaat niets boven de smaak van eerlijk geproduceerde borrelhapjes. Daarvoor kun je bij ons terecht! Geef je feestje glans door je bestelling bij Van de bovenste plank te plaatsen. Geniet van ons uitgebreide assortiment dat geschikt is voor elk privéfeestje of bedrijfsevent. Wij leveren hapjes voor bij de borrel of organiseren een compleet buffet, net wat je wilt. En wij leveren al deze lekkernijen op elke gewenste locatie. O ja, en we ruimen alles ook weer voor je op. Gemak dient de mens. En het mooiste is, je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van de beste borrelhapjes die je ooit hebt geproefd. Probeer ons assortiment eens uit. Wij garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen. Je kunt ons dus via de mail of telefonisch bereiken. Bestel bij ons en wij zorgen er voor dat je alle borrelhapjes op het juiste moment in huis hebt.

Nog eentje...