Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Open

Dé borrelplank voor particulieren

Help, een feestje!?

Je moet een feestje organiseren, een verjaardag, suprise party, afscheidsfeestje, een jubileum, wat voor feestje dan ook. Nu vind jij feestjes organiseren wel heel leuk, maar vind je het elke keer ook zo'n gedoe om het eten te regelen. Wat moet je nu weer maken? Het is zo veel werk en echt heel boeiend vind je het niet. Ken je dat gevoel? Dan hebben wij nu de oplossing voor je! Breng geen uren meer door in de keuken om alles klaar te maken, breng ook geen uren meer door na die tijd om de afwas te doen; bestel een borrelplank bij ons, en wij verzorgen alles. Het enige, wat jij hoeft te doen: je kiest, minimaal 2 dagen van tevoren, de borrelplank die bij jouw gezelschap past, en vult het precieze aantal personen in. Vervolgens vul jij wat gegevens in, zodat wij weten waar we alles af kunnen leveren. Je rekent af, en wij staan met de borrelplank en alles wat erbij hoort, op jouw afgesproken datum voor jouw deur. 

 

Wat zijn de voordelen?

Jij kunt je gasten verrassen en verwennen met heerlijke, verse borrelhapjes. Al onze producten zijn vers en we bezorgen onze producten in speciale (koel)boxen, zodat de kwaliteit en smaak van de producten altijd optimaal blijft. We hebben een ruim assortiment, van een iets kleinere borrelplank tot één met wel 17 diverse producten. Je betaalt gewoon per persoon, dus je kunt het precieze aantal personen aangeven. Je weet precies wat je krijgt, door de uitgebreide uitleg en foto's op onze site. Bij ons is alles te overleggen. Heb je vragen, wensen of opmerkingen, neem dan contact op via info@vandebovensteplank.nl of bel naar 020-2380373. We leveren alles bij jouw borrelplank. Niet alleen het eten en de borrelplank zelf, maar ook alle prikkertjes, eventuele vorkjes, mesjes en lepeltjes van FSC hout, aardewerk borrelschaaltjes en luxe servetten horen erbij. Alle gekoelde spullen zitten in speciale koelboxen, zodat alles gegarandeerd goed blijft. Het enige wat jij hoeft te doen, is de borrelplank zelf opmaken en ervaren hoe jouw gasten die avond (mét jou) genieten van de heerlijke borrelhapjes. Ook na afloop blijft het genieten, want je hoeft niets af te wassen. De dinsdag of donderdag na jouw evenement komen wij alle spullen, inclusief de afwas dus, weer bij jou ophalen. Lijkt je dat geen geweldige ervaring?

 

Wat moet ik verder nog weten?

Je kunt niet alleen de borrelplanken bij ons bestellen, voor jouw gemak kun je de dranken meteen mee bestellen. Maak jij je zorgen over het opmaken van de borrelplank? Niet nodig, je kunt bij ons gewoon een borrelpurist mee bestellen, een specialist die alles weet over de opmaak van de perfecte borrelplank en die ook meer achtergrondinformatie over de producten kan geven. Standaard leveren wij in Amsterdam, maar via info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373 kunnen we overleggen over andere bezorgadressen. Twijfel niet langer en bestel nu de borrelplank die bij jou en jouw feestje past op bestel je borrelplank!