contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis* bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

De lekkerste borrelhapjes voor thuis

Help, een feestje!?

Je moet een feestje organiseren, een verjaardag, suprise party, afscheidsfeestje, een jubileum, wat voor feestje dan ook. Nu vind jij feestjes organiseren wel heel leuk, maar vind je het elke keer ook zo'n gedoe om het eten te regelen. Wat moet je nu weer maken? Het is zo veel werk en echt heel boeiend vind je het niet. Ken je dat gevoel? Dan hebben wij nu de oplossing voor je! Breng geen uren meer door in de keuken om alles klaar te maken, breng ook geen uren meer door na die tijd om de afwas te doen; bestel een borrelplank bij ons, en wij verzorgen alles.

Borrelpurist reserveren?

Maak jij je zorgen over het opmaken van de borrelplank? Niet nodig, je kunt bij ons gewoon een borrelpurist mee bestellen, een specialist die alles weet over de opmaak van de perfecte borrelplank en die ook meer achtergrondinformatie over de producten kan geven.

Hoe bestellen?

Het enige, wat jij hoeft te doen: je kiest, minimaal 2 dagen van tevoren, de borrelplank die bij jouw gezelschap past, en vult het precieze aantal personen in. Vervolgens vul jij wat gegevens in, zodat wij weten waar we alles af kunnen leveren. Je rekent af, en wij staan met de borrelplank en alles wat erbij hoort, op jouw afgesproken datum voor jouw deur.

Voordelen en service

Jij kunt je gasten verrassen en verwennen met heerlijke, verse borrelhapjes. Al onze producten zijn vers en we bezorgen onze producten in speciale (koel)boxen, zodat de kwaliteit en smaak van de producten altijd optimaal blijft. We hebben een ruim assortiment, van een iets kleinere borrelplank tot één met wel 17 diverse producten. Je betaalt gewoon per persoon, dus je kunt het precieze aantal personen aangeven. Je weet precies wat je krijgt, door de uitgebreide uitleg en foto's op onze site. Twijfel niet langer en bestel nu de borrelplank die bij jou en jouw feestje past op bestel je borrelplank!

 

 

 

 

 

 

Gratis levering

Wij leveren gratis in Amsterdam, maar via info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373 kunnen we overleggen over andere bezorgadressen buiten Amsterdam.

Dranken service

Je kunt niet alleen de borrelplanken bij ons bestellen, voor jouw gemak kun je de dranken meteen mee bestellen.

Alles is inclusief

Niet alleen het eten en de borrelplank zelf, maar ook alle prikkertjes, eventuele vorkjes, mesjes en lepeltjes van FSC hout, aardewerk borrelschaaltjes en luxe servetten horen erbij.

Vers en gekoeld geleverd

Alle gekoelde spullen zitten in speciale koelboxen, zodat alles gegarandeerd goed blijft. Het enige wat jij hoeft te doen, is de borrelplank zelf opmaken en ervaren hoe jouw gasten die avond (mét jou) genieten van de heerlijke borrelhapjes.

Wij doen de afwas

Ook na afloop blijft het genieten, want je hoeft niets af te wassen. De dinsdag of donderdag na jouw evenement komen wij alle spullen, inclusief de afwas dus, weer bij jou ophalen. Lijkt je dat geen geweldige ervaring?

Speciale wensen?

Bij ons is alles te overleggen. Heb je vragen, wensen of opmerkingen, neem dan contact op via info@vandebovensteplank.nl of bel naar 020-2380373. We leveren alles bij jouw borrelmoment.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, eventborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis* worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!