contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis* bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Catering hapjes

Catering hapjes Van de bovenste plank

Heb je binnenkort iets te vieren met je collega’s, en zou je de catering van de borrelhapjes graag uit handen geven? Zoek dan niet verder, want wij kunnen van elk evenement een feestje maken! Wij leveren een nieuwe manier van catering. Wel zo gemakkelijk! Of het nu gaat om een personeelsborrel of een groot event met veel gasten, we draaien onze hand er niet voor om. Wij bieden borrelplanken met heerlijke hapjes, die zijn bereid met verse ingrediënten.

Top kwaliteit

De borrelhapjes zijn zeer divers, maar toch goed op elkaar afgestemd. Zet ons aan het werk, en jij kunt heerlijk van het event en smakelijke borrelhapjes genieten. Wij zijn puristen van goede smaak en leveren alleen verse producten die met veel liefde zijn bereid. En dat proef je direct!

Borrelpurist reserveren?

Geef je liever alles uit handen, dan kun je bij ons tevens een borrelpurist reserveren. Deze purist weet precies hoe je de perfecte borrelplank opmaakt en kan jou en je gasten veel achtergrondinformatie over de producten geven. Dit wordt door onze klanten altijd zeer gewaardeerd. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt. Verder hoef je jezelf geen zorgen over de afwas te maken. Ook die doen wij voor je!

Levering vanaf 10 personen

Hebben we je overtuigd en wil je graag gebruikmaken van onze diensten, bekijk dan ons aanbod op borrelplanken. Je kunt ons al bestellen vanaf 10 personen per evenement. De gekoelde producten worden gratis bezorgd in EPS boxen. Zo blijft alles lekker vers. Daarnaast krijg je servetjes, borrelschaaltjes en de prachtige eikenhouten borrelplanken meegeleverd, zodat het feest direct kan beginnen.

Het assortiment

Ons aanbod aan catering hapjes is zeer gevarieerd. Wij leveren de gesorteerde hapjes standaard met authentieke eikenhouten borrelplanken. Dit is ons handelsmerk, en de presentatie van de borrelhapjes aan de gasten staat als een huis. Je kunt verschillende borrelplanken met gesorteerde hapjes bestellen. Kijk op onze website borrelplanken voor de keuzemogelijkheden.

Gratis levering

De kant-en-klare borrelhapjes worden gratis geleverd in EPS boxen. Bij de levering ontvang je tevens servetten, borrelschaaltjes, messen en lepels, en uiteraard onze eikenhouten planken waarop alle heerlijkheden kunnen worden uitgestald. Je hoeft de hapjes alleen nog maar op de planken te draperen.

Duurzaam en eerlijk

Tot het brede assortiment aan borrelhapjes behoren heerlijkheden zoals romige Twentse Bunkerkaas, die letterlijk in oude munitiebunkers in het oosten van het land wordt gerijpt, luxe olijven uit Sicilië, en onze eigen droge worsten gemaakt van het Baambrugs big. Verder kun je genieten van rustiek brood van het Vlaams Broodhuys, verse hummus en een smakelijke chutney van vijgen en dadels. Alle producten uit ons assortiment worden duurzaam en eerlijk geproduceerd door lokale bedrijven, en zijn een stuk gezonder dan de doorsnee borrelhapjes.

Heb je nog vragen of speciale wensen? 

Laat het ons weten op info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. Wij zijn creatief en denken graag met je mee.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, eventborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis* worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!