Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Open

Dé lekkerste borrelplank voor je bedrijf

Dé borrelplank

Ben jij degene die alles regelt op het werk, van bestellingen tot het organiseren van de wekelijkse borrel? Je kunt het jezelf een stuk gemakkelijker maken door een deel van je werk uit te besteden aan een expert. Op het gebied van voedsel is het heel erg belangrijk dat je weet dat er iets goeds wordt afgeleverd. Van de bovenste plank in Amsterdam levert heerlijke, verse borrelplanken aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor de zakelijke markt kunnen we bij voorbeeld de vrijdagmiddagborrel een stuk gezelliger, lekkerder en gezonder maken. Weg met dat zakje taaie borrelnootjes. Er gaat immers niets boven een goed gesorteerde borrelplank, en Van de bovenste plank levert deze graag aan je. Het maakt daarbij niet uit of het om de wekelijkse borrel gaat of om een belangrijke manifestatie met een paar honderd gasten. Wij regelen het allemaal voor je!

 

Eerlijke producten

Van de bovenste plank biedt uitmuntende kwaliteit, omdat we met onze leveranciers geheel op één lijn zitten. Duurzaamheid en eerlijkheid zijn staan bij ons en onze leveranciers bovenaan. Producten die met de grootste zorg worden verbouwd, smaken daarnaast ook nog eens veel beter. We zetten alleen het beste bij je op tafel, ambachtelijke en gezonde hapjes voor de perfecte borrel. Voor evenementen is het een leuk idee om bij ons een borrelpurist te reserveren. Deze kan de borrelplanken voor je opmaken en eventueel naar eigen wens aanvullen. Bovendien kan deze persoon je meer informatie geven over de gebruikte producten. Dit wordt in de praktijk altijd zeer gewaardeerd. Van de bovenste plank levert de borrelplanken compleet met servetjes op de gewenste plek. Alle hapjes worden zorgvuldig bij ons voor vervoer verpakt in speciale EPS thermoboxen. De heerlijkheden hoeven ter plaatse alleen nog maar op de planken te worden gelegd. Na afloop halen we ze (op de eerste dinsdag of donderdag) weer bij de afgesproken locatie op. Gemak dient de mens!

 

Hoe kun je bij ons een bestelling plaatsen?

Ontdek ons veelzijdige aanbod aan borrelplanken op bestel je borrelplank. Bestellen is heel eenvoudig. Je bekijkt de inhoud van de beschikbare borrelplanken en kiest de favoriete variant. Vervolgens geef je aan voor hoeveel personen je wilt bestellen, en waar en wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Ook kun je hier nog speciale wensen aangeven. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. We zijn creatief en weten overal een oplossing voor te bedenken. Denk er wel aan dat je minimaal 2 dagen voor van tevoren vóór 12:00 uur je bestelling plaatst. We moeten natuurlijk wel even de tijd hebben om al het lekkers te bereiden.

Dus heb je binnenkort een gelegenheid waarbij je iets lekkers moet presenteren, neem dan eens een kijkje op bestel je borrelplank. Levering in Amsterdam is standaard, buiten Amsterdam gaat dit in overleg. Je kunt ons altijd even bellen om de mogelijkheden te bespreken.