contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Het Vandebovensteplank Borrelpakket

Het Vandebovensteplank Borrelpakket

Is het vrijdagmiddag, sprake van een feestelijke gelegenheid of heb je gewoon zin in een borrel? Dan ben je bij Vandebovensteplank aan het juiste adres. Wij maken iedere borrel een stuk gezelliger én persoonlijker.

Het maakt niet uit wat het thema is: wij creëren de perfecte borrelbox voor jou, op basis van jouw wensen en behoeften. Eén ding kunnen we garanderen: de box zit vol met heerlijke hapjes en drankjes. Lekker, eerlijk en duurzaam zoals je van ons gewend bent.

Voor het echte Vrijmibo-gevoel

Wij bezorgen de borrelboxen thuis of op kantoor. Zo heb je geen gedoe met ophalen en zijn de boxen altijd direct op het juiste moment op locatie. De ideale manier om je werknemers eens goed te verwennen of je vrienden en familie in het zonnetje te zetten. Zo kunnen jullie samen gezellig proosten onder het genot van de allerfijnste borrelbeleving!

Gemeente Amsterdam, 125 personen, Wendela:

"Super en fijn geregeld" Fijn dat jullie meedenken en een super service! Medewerkers waren erg enthousiast over het borrelpakket."
 

Telegraaf, 225 personen, Marieke:

"Mijn collega's en ik hebben genoten" Nu we elkaar door corona een stuk minder vaak live konden zien, was de borrelbox van Van de bovenste plank een uitkomst. De box was feestelijk ingepakt en zat bomvol met heerlijke verrassingen. Ook de mogelijkheid dat je er een persoonlijk kaartje bij kon doen, was heel prettig. Voor herhaling vatbaar!"

Radboud Universiteit, 555 personen, Heleen:

"Leuk pakket en prettige samenwerking" Vandebovensteplank heeft een heerlijk borrelpakket samengesteld, naar onze wensen wat betreft producten en budget. Communicatie verliep snel en goed. Alle medewerkers hebben het pakketje op hun thuisadres ontvangen op de gewenste datum. We bevelen Vandebovensteplank van harte aan voor het verrassen van een grote groep mensen."

Tilburg University, 75 personen,Cathy:

"Prima en prettig" Maandag bedachten we dat het leuk zou zijn om ons team op donderdag te verrassen met een flesje wijn. En dat is gelukt! Zelfs ook de collega's in Belgie konden meetoasten. De fles was voorzien van een kaartje met een persoonlijk bericht voorzien van het logo van de universiteit. Dit dit allemaal in 1 dag geregeld kon worden was fantastisch. Veel dank voor het meedenken en de prettige en professionele samenwerking!"

Yes, dit wil ik!

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag of speciale wensen, bel of mail ons dan gerust. Wij denken graag met je mee en komen altijd met een creatieve oplossing.

Dit kan je verwachten van de Vandebovensteplank Borrelbox:

Witte wijn Sauvignon Blanc
Vandebovensteplank Keulsch biertjes
Gin Tonic 0.0 %
Brand en levie worstjes
Rotterdamsche oude kaas
Dille mosterd
Vijgen puntjes
Jean Bâton mayonaise witte truffel
Truffeltapenade
Pesto genovese bio
Zongedroogd tomaat Crackers 
Notenmix van Gotjé
Kalamata olijven 
Hoeksche Chips Zeezout
BIO John Altman Popcorn

Kuijpers Installatie, 1500 personen, José:

"Vandebovensteplank doet zijn naam eer aan" Voor ons bedrijf heeft Jorik het voor elkaar gekregen om onze ruim 1500 medewerkers verspreid over heel het land (en zelfs daarbuiten), te voorzien van een rijk gevulde borrelplank van topkwaliteit om op een speciale manier de vakantieperiode in te luiden. Met zorg samengesteld met heerlijke producten 'van de bovenste plank'. Bedankt voor de fijne samenwerking en uitstekende service!"

Rijkswaterstaat, 440 personen, Margaret:

"Vandebovensteplank denkt actief met je mee en regel het gewoon goed" Mijn ervaring met Vandebovensteplank is zeer positief. Men denkt met je mee, reageert snel op mail en telefoon. Beslist een aanrader.

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen