contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Vega, en net zo lekker vanaf € 8,49

Verse hummus Muhammara

Deze pittige salade van vers gegrilde paprika's, walnoten en granaatappel, zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's, is dé perfecte dip voor bij de borrel. Je kunt de Muhammara perfect combineren met alle hapjes van de borrelplank. Verder smaakt de salade uitstekend bij ons vers gebakken brood, maar ook bij stukjes vlees en vis. Bovendien is deze hummus ook nog eens koosjer en halal, en geschikt voor vegetariërs. Deze dip heeft alles, en heeft het in korte tijd helemaal gemaakt!

Verse hummus Muhammara
Sluiten

Verse Baba Anoesch

De Baba Anoesch is een heerlijke auberginesalade van op houtskool gegrilde, verse aubergine, die is verrijkt met romige mayonaise en een vleugje rode peper. Er zijn geen kunstmatige aroma’s aan dit product toegevoegd. Bovendien is deze hummus geschikt voor vegetariërs. De Baba Anoesch is erg smakelijk op een toastje, en het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is pas echt genieten!

Verse Baba Anoesch
Sluiten

De biologische Nederblauw

Deze mild pikante blauwaderkaas van koemelk heeft een eetbare natuurkorst, en is een kaas van de allerhoogste kwaliteit. De Nederblauw komt rechtstreeks van een Brabants familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van biologische kazen. De kaas is aangenaam zacht door toevoeging van room en heeft een bijzondere smaak. Ontdek dit heerlijke natuurproduct bij ons!

De biologische Nederblauw
Sluiten

Chutney van vijgen & dadels

Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker. 

Chutney van vijgen & dadels
Sluiten

Honing-tijmmosterd uit Maastricht

Onze honing-tijmmosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse honing en tijm is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje bunkerkaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!

Honing-tijmmosterd uit Maastricht
Sluiten

Verse hummus

Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood. 

Verse hummus
Sluiten

Verse basilicum pesto

Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. 

Verse basilicum pesto
Sluiten

Rustiek brood

Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma.

Rustiek brood
Sluiten

Gemengde noten

Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig. 

Gemengde noten
Sluiten

Luxe olijven mix

You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank. Zacht, maar toch stevig, en perfect op smaak. Onze olijvenmix is een selectie van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. 

Luxe olijven mix
Sluiten

Cornichons Paris

Friszuur, lekker pittig én knapperig. Dat zijn de kleine augurkjes van Oos Kesbeke. De cornichons zijn ingelegd in een speciaal samengestelde kruidenmix, wat zorgt voor de unieke smaak. Een heerlijk frisse bite bij de borrel. 

Cornichons Paris
Sluiten

Amsterdamse uitjes met appelstroop en balsamico

Geniet bij de borrel van de uitjes van Jonnie Boer en Oos Kesbeke in zachtzure balsamicoazijn, die zijn gezoet met heerlijke rinse appelstroop. Deze uitjes zien er prachtig uit en smaken erg goed bij een stukje bunkerkaas en al onze andere producten. Dit is een toppertje voor bij de borrelplank!

Amsterdamse uitjes met appelstroop en balsamico
Sluiten

Bunkerkaas

Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.

Bunkerkaas
Sluiten

Focaccia met rozemarijn

Dit verrukkelijke brood biedt een waanzinnige combinatie aan Italiaanse smaken! Wist je dat de oude Etrusken deze broodjes al bakten op hete stenen? De bodem van een focaccia is wat dikker dan de bodem van een pizza. De smaak van het brood wordt vaak versterkt door het gebruik van olijfolie en kruiden. Wij serveren een smaakvolle variant met rozemarijn. Buon appetito!

Focaccia met rozemarijn
Sluiten
plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje

Minimaal vanaf 10 personen

€ 8,49 excl. btw p.p.

€ 9,00 incl. btw p.p.

Bestellen
  • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
  • Gratis bezorgd in Amsterdam
  • Levering binnen 48 uur
  • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

  • Borrelplanken & borrelschaaltjes
  • Luxe servetten
  • Lepels en mesjes 
  • Wij doen zelfs de afwas voor je
i Allergie informatie

Beschrijving

Natuurlijk bieden we ook een fantastische borrelplank voor de vegetarische eter. Zonder vleeswaren, maar minstens zo lekker. De vegetarische borrelhapjes op deze plank zijn een fantastische selectie van romige kazen, een luxe olijvenmix, vers gebrande noten, cornichons in curry stijl en heerlijk friszure Amsterdamse uitjes. Om het rustieke brood en de focaccia nóg lekkerder te maken, vind je een selectie van verse dips, gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Ook voor onze vegetarische producten geldt dat ze met liefde en oog voor duurzaamheid worden geproduceerd door onze partners. Zo verzorgen we ook voor de vegetarische liefhebber alles voor een onvergetelijk borrelmoment. 

Ingrediënten

  • De biologische Nederblauw
  • Deze mild pikante blauwaderkaas van koemelk heeft een eetbare natuurkorst, en is een kaas van de allerhoogste kwaliteit. De Nederblauw komt rechtstreeks van een Brabants familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van biologische kazen. De kaas is aangenaam zacht door toevoeging van room en heeft een bijzondere smaak. Ontdek dit heerlijke natuurproduct bij ons!
  • Bunkerkaas 
  • Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.
  • Amsterdamse uitjes met appelstroop en balsamico 
  • Geniet bij de borrel van de uitjes van Jonnie Boer en Oos Kesbeke in zachtzure balsamicoazijn, die zijn gezoet met heerlijke rinse appelstroop. Deze uitjes zien er prachtig uit en smaken erg goed bij een stukje bunkerkaas en al onze andere producten. Dit is een toppertje voor bij de borrelplank!
  • Cornichons Paris
  • Friszuur, lekker pittig én knapperig. Dat zijn de kleine augurkjes van Oos Kesbeke. De cornichons zijn ingelegd in een speciaal samengestelde kruidenmix, wat zorgt voor de unieke smaak. Een heerlijk frisse bite bij de borrel. 
  • Luxe olijven mix
  • You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank.
  • Gemengde noten mix 
  • Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig.
  • Rustiek brood
  • Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma.

 

  • Verse basilicum pesto
  • Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. 
  • Honing-tijmmosterd
  • Onze honing-tijmmosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse honing en tijm is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje bunkerkaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!
  • Focaccia met rozemarijn
  • Dit verrukkelijke brood biedt een waanzinnige combinatie aan Italiaanse smaken! Wist je dat de oude Etrusken deze broodjes al bakten op hete stenen? De bodem van een focaccia is wat dikker dan de bodem van een pizza. De smaak van het brood wordt vaak versterkt door het gebruik van olijfolie en kruiden. Wij serveren een smaakvolle variant met rozemarijn. Buon appetito!
  • Chutney van vijgen en dadels
  • Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker.
  • Verse hummus
  • Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood. 
  • Verse Baba Anoesch
  • De Baba Anoesch is een heerlijke auberginesalade van op houtskool gegrilde, verse aubergine, die is verrijkt met romige mayonaise en een vleugje rode peper. Er zijn geen kunstmatige aroma’s aan dit product toegevoegd. Bovendien is deze hummus geschikt voor vegetariërs. De Baba Anoesch is erg smakelijk op een toastje, en het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is pas echt genieten!
  • Verse hummus Muhammara
  • Deze pittige salade van vers gegrilde paprika's, walnoten en granaatappel, zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma's, is dé perfecte dip voor bij de borrel. Je kunt de Muhammara perfect combineren met alle hapjes van de borrelplank. Verder smaakt de salade uitstekend bij ons vers gebakken brood, maar ook bij stukjes vlees en vis. Bovendien is deze hummus ook nog eens koosjer en halal, en geschikt voor vegetariërs. Deze dip heeft alles, en heeft het in korte tijd helemaal gemaakt!