contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Als je écht wilt uitpakken vanaf € 129,95

Borrelplank 5 personen

Focaccia met rozemarijn

Dit verrukkelijke brood biedt een waanzinnige combinatie aan Italiaanse smaken! Wist je dat de oude Etrusken deze broodjes al bakten op hete stenen? De bodem van een focaccia is wat dikker dan de bodem van een pizza. De smaak van het brood wordt vaak versterkt door het gebruik van olijfolie en kruiden. Wij serveren een smaakvolle variant met rozemarijn. Buon appetito!

Focaccia met rozemarijn
Sluiten

Le Petit Doruvael

Mmm, wat lekker! Deze romige kaas is een grote aanwinst op het Nederlandse kaasaanbod, en vindt zijn oorsprong op Kaasboerderij Doruvael in het Groene Hart van Nederland. Dit grasrijke gebied staat bekend om de superieure boerenkazen, zoals het kaasje Le Petit Doruvael. Deze gewassen korstkaas wordt gemaakt van koemelk, en heeft een heerlijke volle en aromatische smaak.

Le Petit Doruvael
Sluiten

Geitenkaas verrijkt met fenegriek

Geitenkaas is superlekker en gezond, en wordt in ons land steeds populairder! Bovendien is ónze volle geitenkaas met fenegriekzaadjes erg smaakvol. Je proeft de perfecte verbinding tussen de verfijnde smaak van de geitenkaas en de zoete, kruidige smaak van de fenegriek. Verder is dit keukenkruid rijk aan mineralen. Laat jezelf verleiden door deze heerlijke kaas!

Geitenkaas verrijkt met fenegriek
Sluiten

Chutney van vijgen & dadels

Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker. 

Chutney van vijgen & dadels
Sluiten

Dille mosterd

Onze dille mosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse dille is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!

Dille mosterd
Sluiten

Verse hummus

Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood. 

Verse hummus
Sluiten

Verse basilicum pesto

Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. 

Verse basilicum pesto
Sluiten

Rustiek brood

Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma. 

Rustiek brood
Sluiten

Gemengde noten

Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig. 

Gemengde noten
Sluiten

Luxe olijven mix

You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank. Zacht, maar toch stevig, en perfect op smaak. Onze olijvenmix is een selectie van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. 

Luxe olijven mix
Sluiten

Amsterdamse ui met saffraan en salie

De Amsterdamse uitjes van Kesbese zijn een heerlijke friszure tegenhanger van de volle, romige kazen op de borrelplank. Deze lekkernij dankt zijn gele kleur aan de inlegging met zuur en specerijen, waaronder saffraan en curcumine. Speciaal voor Van de bovenste plank legt Kesbeke de traditionele Amsterdamse uitjes in met salie, wat zorgt voor een heerlijk kruidige bite met een klein bittertje. 

Amsterdamse ui met saffraan en salie
Sluiten

Cornichons in curry stijl

Friszuur, lekker pittig én knapperig. Dat zijn de kleine augurkjes van Oos Kesbeke. De cornichons zijn ingelegd in een speciaal samengestelde kruidenmix, wat zorgt voor de unieke smaak. Een heerlijk frisse bite bij de borrel. 

Cornichons in curry stijl
Sluiten

Sardines Millésimées 2015

Onze onweerstaanbare sardines in olijfolie zijn afkomstig uit het Franse Saint Gilles Croix de Vie, aan de Atlantische kust. In 2015 duurzaam gevangen, met zorg gefileerd en met de hand ingeblikt. De blikjes, ontworpen en getekend door kunstenaars Delphine Cossais Nantes en Coralie Rochelaise Joulin zijn absolute eyecatchers op de borrelplank. 

Sardines Millésimées 2015
Sluiten

Bunkerkaas

Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.

Bunkerkaas
Sluiten

Droge worst met groene peper

Onze droge worst met groene peper is een absolute topper op de borrelplank. Naar eigen receptuur gemaakt van Gasconne, een uniek Frans ras dat nooit gekruist is, mooi dooraderd, mals vlees en het Baambrugs big unieke kruising van boer Dirco te Voortwis, rosé kleurig, sappig vlees. De groene peper geeft deze heerlijke worst een bijzondere, frisse smaakverfijning. 

Droge worst met groene peper
Sluiten

Nagelhout

Ons ambachtelijk bereidde nagelhout is afkomstig van de rundermuis. Het vlees wordt zorgvuldig ingewreven met zout en vervolgens enkele maanden aan de lucht gedroogd, wat zorgt voor een bijzonder verfijnde, licht nootachtige en zoute smaak. De naam nagelhout verwijst naar de plank met spijkers waaraan het vlees vroeger te drogen hing. Het is van oorsprong een echt Drents streekproduct en vormt een mooi Nederlands alternatief voor de Noord-Italiaanse bresaola.

Nagelhout
Sluiten

RIBEYE huisgerookt

Heerlijke huisgerookte ribeye van het karakteristieke Simmentaler rund. De ribeye is het fijnste deel van het ribstuk, ook wel het 'oog' genoemd. Door de mooie, typische vetadering is de ribeye heerlijk mals en ontzettend vol van smaak. Een absolute traktatie voor de vleesliefhebber. 

RIBEYE huisgerookt
Sluiten
plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje

Minimaal vanaf 10 personen

€ 12,95 excl. btw p.p.

€ 13,73 incl. btw p.p.

Bestellen
  • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
  • Gratis bezorgd in Amsterdam
  • Levering binnen 48 uur
  • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

  • Borrelplanken & borrelschaaltjes
  • Luxe servetten
  • Lepels en mesjes 
  • Wij doen zelfs de afwas voor je
i Allergie informatie

Beschrijving

Heb je iets te vieren? Een belangrijk netwerkevent? Of wil je je vrienden, collega’s of werknemers eens écht verwennen? Dan pak je uit met de luxe borrelplank. Op deze meest uitgebreide borrelplank vind je een fantastisch assortiment voor de echte fijnproever, met voor ieder wat wils voor het perfecte borrelmoment. Ambachtelijk bereide vleeswaren. Kazen van de allerbeste kwaliteit. Pesto, hummus en chutney, gemaakt van de lekkerste ingrediënten. Een heerlijke olijvenmix. Vers gebrande noten. Goudgele uitjes en cornichons in curry voor en frisse bite. De prachtig ingeblikte sardientjes. En natuurlijk het heerlijk knapperig, rustieke brood om je borrelplank compleet te maken. 

Ingrediënten

  • RIBEYE huisgerookt 
  • Heerlijke huisgerookte ribeye van het karakteristieke Simmentaler rund. De ribeye is het fijnste deel van het ribstuk, ook wel het 'oog' genoemd. Door de mooie, typische vetadering is de ribeye heerlijk mals en ontzettend vol van smaak. Een absolute traktatie voor de vleesliefhebber. 
  • Nagelhout
  • Ons ambachtelijk bereidde nagelhout is afkomstig van de rundermuis. Het vlees wordt zorgvuldig ingewreven met zout en vervolgens enkele maanden aan de lucht gedroogd, wat zorgt voor een bijzonder verfijnde, licht nootachtige en zoute smaak. De naam nagelhout verwijst naar de plank met spijkers waaraan het vlees vroeger te drogen hing. Het is van oorsprong een echt Drents streekproduct en vormt een mooi Nederlands alternatief voor de Noord-Italiaanse bresaola.
  • Droge worst met groene peper
  • Onze droge worst met groene peper is een absolute topper op de borrelplank. Naar eigen receptuur gemaakt van Gasconne, een uniek Frans ras dat nooit gekruist is, mooi dooraderd, mals vlees en het Baambrugs big unieke kruising van boer Dirco te Voortwis, rosé kleurig, sappig vlees. De groene peper geeft deze heerlijke worst een bijzondere, frisse smaakverfijning. 
  • Bunkerkaas
  • Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.
  • Geitenkaas verrijkt met fenegriek
  • Geitenkaas is superlekker en gezond, en wordt in ons land steeds populairder! Bovendien is ónze volle geitenkaas met fenegriekzaadjes erg smaakvol. Je proeft de perfecte verbinding tussen de verfijnde smaak van de geitenkaas en de zoete, kruidige smaak van de fenegriek. Verder is dit keukenkruid rijk aan mineralen. Laat jezelf verleiden door deze heerlijke kaas!
  • Le Petit Doruvael
  • Mmm, wat lekker! Deze romige kaas is een grote aanwinst op het Nederlandse kaasaanbod, en vindt zijn oorsprong op Kaasboerderij Doruvael in het Groene Hart van Nederland. Dit grasrijke gebied staat bekend om de superieure boerenkazen, zoals het kaasje Le Petit Doruvael. Deze gewassen korstkaas wordt gemaakt van koemelk, en heeft een heerlijke volle en aromatische smaak.
  • Sardines Millésimées 2015 
  • Onze onweerstaanbare sardines in olijfolie zijn afkomstig uit het Franse Saint Gilles Croix de Vie, aan de Atlantische kust. In 2015 duurzaam gevangen, met zorg gefileerd en met de hand ingeblikt. De blikjes, ontworpen en getekend door kunstenaars Delphine Cossais Nantes en Coralie Rochelaise Joulin zijn absolute eyecatchers op de borrelplank.
  • Cornichons in curry stijl 
  • Friszuur, lekker pittig én knapperig. Dat zijn de kleine augurkjes van Oos Kesbeke. De cornichons zijn ingelegd in een speciaal samengestelde kruidenmix, wat zorgt voor de unieke smaak. Een heerlijk frisse bite bij de borrel.
  • Amsterdamse ui met saffraan en salie
  • De Amsterdamse uitjes van Kesbese zijn een heerlijke friszure tegenhanger van de volle, romige kazen op de borrelplank. Deze lekkernij dankt zijn gele kleur aan de inlegging met zuur en specerijen waaronder saffraan en curcumine. Speciaal voor Van de bovenste plank legt Kesbeke de traditionele Amsterdamse uitjes in met salie, wat zorgt voor een heerlijk kruidige bite met een klein bittertje.
  • Luxe olijven mix
  • You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank. Zacht, maar toch stevig, en perfect op smaak. Onze olijvenmix is een selectie van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. 
  • Gemengde noten mix 
  • Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig.
  • Focaccia met rozemarijn
  • Dit verrukkelijke brood biedt een waanzinnige combinatie aan Italiaanse smaken! Wist je dat de oude Etrusken deze broodjes al bakten op hete stenen? De bodem van een focaccia is wat dikker dan de bodem van een pizza. De smaak van het brood wordt vaak versterkt door het gebruik van olijfolie en kruiden. Wij serveren een smaakvolle variant met rozemarijn. Buon appetito!
  • Rustiek brood
  • Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma.
  • Verse basilicum pesto
  • Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken.
  • Verse hummus
  • Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood.
  • Dille mosterd
  • Onze dille mosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse dille is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!
  • Chutney van vijgen en dadels
  • Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker.