contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Heerlijke dille mosterd uit Maastricht

Dille mosterd voor op de borrelplank

Wij serveren dille mosterd op de borrelplank, afkomstig van de beste mosterdmaker van ons land: Adriaan de Smaakmaker uit Maastricht. Deze bijzondere leverancier uit de meest Bourgondische stad van ons land is wereldwijd bekend om diverse lekkernijen, zoals ambachtelijk geproduceerde chutney en diverse soorten mosterd. Adriaan de Smaakmaker produceert al ruim 30 jaar ambachtelijke producten, en heeft een indrukwekkend assortiment opgebouwd dat tot ver buiten Nederland goed verkocht wordt.

De bereiding

De ambachtelijke bereiding van al deze heerlijkheden vindt plaats achter in de eigen winkel, en in het productieproces maakt men alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Adriaan de Smaakmaker maakt speciaal voor ons heerlijke dille mosterd, een absolute smaakbom! Deze mosterd is een zuiver Nederlands product waaraan verse dille is toegevoegd, en hij doet het geweldig op de borrelplank. Je kunt deze mosterd perfect combineren met de heerlijke hapjes op de verschillende borrelplanken die wij leveren. Het is dé ideale dip voor een stukje brood of één van onze verrukkelijke kazen tijdens een gezellige borrel.

Bestel je favoriete borrelplank

Neem eens een kijkje bij onze borrelplanken. Je kunt kiezen uit vier varianten voor jezelf en je collega’s. Bestel een borrelplank en je zult anderen en jezelf een groot plezier doen met diverse heerlijke hapjes, die je meenemen op een bijzondere culinaire reis met veel smaakverrassingen.

Nog eentje...