contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Borrelen op kantoor

De functie van een werkborrel

Vraag jij je wel eens af of een werkborrel wel zin heeft en of het niet weer één van die verplichte nummers is. En is een werkborrel niet gewoon geldverspilling? Wij horen vanuit diverse bedrijfstakken dat een werkborrel veel meer is dan een opgelegd feestje. Een borrel werkt teamversterkend en geeft mensen de kans om wat meer van zichzelf te laten zien en niet over het werk te praten. Een borrel zorgt voor ontspanning, waardoor collega’s elkaar kunnen vinden en zich met elkaar kunnen verbinden. Dit is essentieel voor de sfeer op het werk. Daarnaast werken veel mensen tegenwoordig op andere locaties, en is de wekelijkse borrel een goed moment om naar kantoor te komen en even bij te kletsen met collega’s.

Iedereen hoort erbij

Het is belangrijk dat niemand wordt uitgesloten. Dit werkt twee kanten op: leidinggevenden moeten er op letten dat iedereen meedoet en niemand mag de borrel vaak overslaan. Een hoge opkomst is belangrijk voor de teamvorming. Een leuk idee is om voor de borrel een gezamenlijke activiteit zoals een vergadering of een brainstormsessie in te plannen. Dan is iedereen toch al aanwezig en kan de borrel er naadloos achteraan worden geplakt.

Frequentie

Je hebt het grootste succes met een werkborrel als je kiest voor een vaste frequentie. Zorg ervoor dat de werkborrel onderdeel wordt van de wekelijkse routine. Frequentie is het toverwoord! Dit is nog belangrijker dan de organisatie van de borrel. De werkborrel moet een vast onderdeel worden van de week, en het moet voor iedereen gezellig zijn, ook voor medewerkers die zich van nature niet zo graag aansluiten bij groepjes. Vriendschappelijkheid moet daarbij centraal staan.

De organisatie

Een goede borrel moet een informeel karakter hebben en hoeft geen fortuin te kosten. Zeker niet als wij de borrel voor je organiseren. We leveren hapjes en drankjes aan de meest uiteenlopende bedrijven. Voor de zakelijke markt maken we de vrijdagmiddagborrel een stuk gezelliger, lekkerder en gezonder. We leveren goed gesorteerde borrelplanken met producten van uitmuntende kwaliteit. Onze hapjes zijn gemaakt met duurzame ingrediënten en smaken daardoor ook nog eens veel beter. We zetten alleen het beste bij je op tafel: ambachtelijke en gezonde hapjes voor de perfecte borrel. Bij onze service zijn ook de servetjes en de afwas inbegrepen. En we leveren alles op de gewenste plek, gemak dient de mens! Bovendien kun je bij ons ook drankjes bestellen, zoals frisdranken, bier en champagne, om je borrel helemaal compleet te maken. Mocht je nog verder willen gaan, dan kunnen wij zelfs voor feestdecoratie en muziek zorgen. Geef je wensen door aan Van de bovenste plank en we regelen het voor je.

5 tips voor een succesvolle borrel:

- Zorg voor gezelligheid en een leuke aankleding

- Bereid de borrel goed voor en zorg voor genoeg lekkere hapjes en drankjes

- Zorg voor een relaxte, ontspannen sfeer, zodat je gasten zich snel thuis voelen

- Houd de borrel op een sfeervolle locatie

- Vraag om hulp en huur een goede cateraar in

 

 

 

 

Nog eentje...