contact

Goedeavond,
waar kan ik je mee helpen?

Kerstpakket Bestellen

Kerstpakket kopen

Het einde van het jaar nadert, en dat betekent dat ook de kerstdagen straks weer voor de deur staan. Wil je een kerstpakket bestellen voor jouw collega’s? Dan kan dat nog een hele opgave zijn.

Wanneer je in de zoekbalk op Google ‘Online kerstpakket bestellen’ intikt, vind je tal van mogelijkheden. Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen: bij Vandebovensteplank maken we de keuze gemakkelijk voor je. Onze kerstpakketten zijn divers, bijzonder én af te nemen tegen een eerlijke prijs. Precies wat je zoekt, toch?

Online kerstpakket bestellen

Een kerstpakket bestellen bij Vandebovensteplank is meer dan alleen het afnemen van een product. Wij geven je persoonlijke begeleiding bij het maken van je keuze en bieden de mogelijkheid om het kerstpakket samen te stellen naar wens.

Zelf je kerstpakket samenstellen?

Dit houdt in dat jij aan ons kunt doorgeven of je bijvoorbeeld voorkeur hebt voor rode of witte wijn (of juist non-alcoholisch), wel of geen kaas, nootjes, en nog veel meer. Een kerstpakket kopen bij Vandebovensteplank is leuk, makkelijk en zo gepiept.

Avit Group, Klaske:

“Top geregeld!” Onze online meeting top verzorgd met een super borrelbox Van de bovenste plank! Alles tot in de puntjes goed geregeld, dank!

EDGE, Sonja:

"Heel goed verzorgd en wat een leuke box!" In het voortraject werd alles snel opgepakt en uitgezet. Tijdens verzending werd ik goed op de hoogte gehouden van pakketten die op een alternatief adres bezorgd werden bezorgd. En veel positoeve reacties van mijn collega's ontvangen op de box.

Advies nodig?

Heb je vragen, wensen, opmerkingen of wil je gewoon eens kletsen om de mogelijkheden te overleggen? Dan horen wij graag van je. Vul het formulier op deze pagina in of stuur een mail naar info@vandebovensteplank.nl. Wij antwoorden altijd binnen 2 uur.

Offerte binnen 2 uur!

Bel je liever? Dan zijn wij te bereiken op 020-2380373. Hopelijk tot snel!

Inhoud Medium

Kerststol van Hartog's Volkoren
Le Petit Chavin Brut 0.0 %
Lowlander bier IPA 0.3 %
Sir James Gin Tonic 0.0 %
Rotterdamsche Oude Kaas
Mosterd van Ton
Jean Baton Truffel mayo
Laurieri Scrocchi Crackers
Gemengde noten Vandebovensteplank
Verpakt in Dutch Design Brand

Ministerie van Volksgezondheid, Tinie:

“Super!” Aardig, kundig, meedenkend, snel. Een absolute aanrader!

Vrije Universiteit Amsterdam, Shobena:

"Goede service" Goed gevulde borrelpakketten en waren allemaal op tijd bezorgd. Collega's hebben positief gereageerd. Dank Jorik!

Expereo, Inge:

“Prettige samenwerking, leuke borrelpakketten” Jorik heeft voor onze virtuele nieuwjaarsborrel mooie pakketten samengesteld. Het eerste voorstel zag er al gelijk goed uit en de pakken zijn perfect geleverd, met door ons ontworpen kaartje (kan hij ook mee helpen) en zelfs verpakkingsmateriaal in onze bedrijfskleur. Dank voor de prettige samenwerking! :-)

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen