contact

Goedemiddag,
waar kan ik je mee helpen?

Kerstpakket Bee Friendly

Kerstpakket Bee Friendly

Geen zin in keuzestress of gedoe vanwege kerstpakketten? Dat begrijpen we bij Vandebovensteplank maar al te goed. We helpen je daarom graag een handje op weg, met onze unieke en verrassende relatiegeschenken.

Waarom duurzaam?

Waarom duurzaam? Het Bee Friendly kerstpakket is duurzaam vanwege meerdere redenen. Allereerst zit het pakket vol biologische, vegan en vegetarische producten, die wij met de grootste zorg voor jou hebben uitgezocht. Producten die gezond zijn voor mens, dier en milieu!  Kies je voor het duurzame Bee Friendly kerstpakket, dan steun je ook de werkzaamheden van stichting ‘The Pollinators’. Deze stichting streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Dat is hard nodig, want in ons landschap hebben deze onmisbare insecten het helaas erg zwaar.

Elk pakket bevat waardevolle upcycle tips, die jou leren hoe je een deel van de duurzame verpakking een tweede leven geeft. Geniet van kerst en doe tegelijkertijd iets goeds voor de wereld, met het duurzame Bee Friendly kerstpakket! 

Capgemini, Sander:

"Eerste ervaring erg positief!" Mijn eerste ervaring met Van de bovenste plank was erg positief! Leuke en lekkere pakketten. Alle pakketten zijn op tijd geleverd (incl. buitenland). Ook veel positieve reacties van de ontvangers gehad. Ga zo door!

Openbaar Ministerie, Patricia:

“Hele goede service en geweldige pakketten!” Al onze collega's waren erg te spreken over de inhoudt van de pakketten en deze waren bij iedereen op tijd aangeleverd. Hele goede en snelle service van contactpersoon Jorik was super! Hierbij onze aanbeveling en in de toekomst gaan wij zeker weten weer bestellen bij "Vandebovensteplank".

Gemeente Amsterdam, Thea:

"Super goed geholpen!" Hele leuke ervaring om bij Vandebovensteplank borrelpakketten te bestellen. We werden snel en vriendelijk geholpen.

De Lage Landen, Melissa:

"Super!" De communicatie met Vandebovensteplank was echt top! We hebben samen een prachtige gift box samengesteld voor onze 400 members. Heel erg bedankt voor jullie hulp en het snelle handelen in deze drukke maand!

Nieuw!!

Dit jaar hebben we iets nieuws: het Bee Friendly kerstpakket. Een duurzaam kerstpakket, boordevol verantwoorde producten. Met dit kerstpakket krijg je veel waarde voor een aantrekkelijke prijs en daarnaast draag jij ook nog je steentje bij aan een betere wereld.

Afspraak maken

Let op: In verband met grote vraag adviseren wij om je bestelling op tijd te plaatsen. De ene week is het drukker dan de andere, dus neem vooral contact met ons op om te vragen naar onze beschikbaarheid.

Service op maat

Overigens is dit pakket niet in beton gegoten. Integendeel zelfs! Al onze kerstpakketten zijn custom made en we leveren service op maat. Dit betekent dat je het pakket volledig naar wens kunt samenstellen. Andere verpakking? Geen probleem. Andere producten? Komt voor de bakker!

Be our guest

We komen graag bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Liever eerst telefonisch contact opnemen? Be our guest. Wat je ook nodig hebt: wij leveren/regelen/doen het (met veel plezier!). Wij hebben er ook dit jaar ongelooflijk veel zin in om er iets moois van te maken. Hopelijk tot snel!

International Soil Reference and Information Centre, Judy:

"Professioneel en klantvriendelijk, hoogstaande kwalitatieve produkten rechtstreeks van de boer" Binnen 3 dagen een lekkere borrelbox voor onze medewerkers geregeld. Bijzonder klantvriendelijk en mooie produkten. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen