contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid

Catering luxe hapjes

Catering Van de bovenste plank

Kan jouw onderneming binnenkort een goede cateringservice gebruiken, denk dan ook eens aan Van de bovenste plank. Wij bieden borrelplanken met luxe borrelhapjes, die zijn bereid met dagverse producten.

Voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kunnen wij een geschikt assortiment aan luxe hapjes bezorgen. Ons borrelhapjes zijn zeer divers en bestaan uit louter topproducten. Wij beseffen heel goed dat elk evenement uniek is, en dat een goede catering erg belangrijk is. Als een borrel of feest geslaagd is, zal daar nog lang over worden nagepraat. Wil je de plank niet misslaan, laat de catering dan aan ons over. Wij gaan voor perfectie en bieden verse producten die met veel liefde zijn bereid, en dat proef je!

Assortiment

Ons aanbod aan catering luxe hapjes is zeer gevarieerd. Zo kun je verschillende borrelplanken met gesorteerde hapjes bestellen.

Direct van de boer

Van onze luxe hapjes behoren bijvoorbeeld het lokaal geproduceerde kaasje Le Petit Gaugry. Dit product is voor de echte fijnproever, een klassieke roodschimmelkaas uit de Bourgogne met een sterk aroma en een volle, romige smaak, die met korst en al kan worden gegeten. Of wat dacht je van droge worst met groene peper. Dit is een absolute topper onder de luxe hapjes. Het vlees van het Baamsbrugs big is smaakvoller en gezonder, en de groene peper geeft deze heerlijke worst een bijzondere bite. Verder kun je genieten van pesto met verse basilicum, die perfect kan worden gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas. Op een luxe borrelplank mogen olijven uiteraard niet ontbreken. Wij bieden een mix van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. Deze olijven zijn stevig van textuur, maar zacht van smaak. Al onze borrelplanken worden geleverd met rustiek brood. Echter, zelfs ons brood komt niet van een gewone bakker, maar van het Vlaams Broodhuys. Het heeft een onregelmatige structuur, ruikt heerlijk en is bijzonder knapperig. Je proeft dat dit brood met liefde is gemaakt. Al onze producten worden duurzaam en eerlijk geproduceerd door lokale bedrijven. Gezonder kan het niet!

Loopt het water je al in de mond?

Wil je graag genieten van deze nieuwe manier van catering tijdens je borrel of evenement, kijk voor ons assortiment dan eens op borrelplanken. Je kunt ons al bestellen vanaf 10 personen per evenement. We leveren op locatie in Nederland, en dat is wel zo gemakkelijk. Verder ben je verzekerd van verse producten, omdat we de kant-en-klare borrelhapjes in EPS boxen bezorgen. 

 

 

Wij doen de afwas voor je

Zelfs over de afwas hoef je jezelf geen zorgen te maken. Ook die doen wij voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is uiterlijk 2 dagen voor je geplande event je bestelling te plaatsen. Bestel je vandaag vóór 12:00 uur, dan kunnen we morgen alles voorbereiden en de dag erop gratis bezorgen. 

Alles in inclusief

Onze levering is gratis en inclusief servetjes, borrelschaaltjes en de prachtige eikenhouten borrelplanken. Je hoeft de hapjes alleen nog maar op de planken te draperen. 

Borrelpurist reserveren?

Geef je liever alles uit handen, dan kun je bij ons tevens een borrelpurist reserveren. Deze persoon weet precies hoe je de perfecte borrelplank opmaakt en kan jou en je gasten veel achtergrondinformatie over de producten geven. Dit wordt door onze klanten altijd zeer gewaardeerd. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt, dan regelen wij het voor je.

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat het ons weten op info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. We passen de cateringmogelijkheden graag aan je wensen aan.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling

Plaats je bestelling

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Vandebovensteplank levert borrelhapjes en party catering op locatie.
Mensen verbinden en enthousiasmeren door ze te verrassen met producten van topkwaliteit, dat is wat we het liefste doen.
Bovendien delen we heel graag onze passie voor duurzame en eerlijke producten die rechtstreeks van de boer komen.

Onze authentieke borrelplanken bestaan uit verrukkelijke borrelhapjes, en zijn erg in trek op diverse borrels en events. Onze borrelhapjes worden op de gewenste locatie geleverd en we doen zelfs de afwas voor je.

Verder kun je bij ons terecht voor uitgebreide professionele party catering. Wil je een compleet feest geven, inclusief personeel en drankjes? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag of speciale wensen, bel of mail ons dan gerust. Wij denken graag met je mee en komen altijd met een creatieve oplossing.