contact

Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?

Kerstpakketten 2023

Originele kerstpakketten

Ben jij op zoek naar unieke en originele kerstpakketten voor 2023? Dan ben je bij Vandebovensteplank aan het juiste adres.

Bij Vandebovensteplank maken wij het hele jaar door de meest diverse borrelpakketten. Van een borrelbox voor Pasen en Koningsdag, tot een duurzaam kerstpakket. Met het hele team werken we hard om ons aanbod actueel te houden. Dit doen we met veel liefde en passie en dit zie je terug in onze pakketten.Met kerst voor de deur, zijn we momenteel druk bezig om de mooiste kerstpakketten voor 2023 samen te stellen. Wij presenteren deze dan ook met veel trots.

Originele kerstpakketten 2023

Wij hebben kerstpakketten die je direct kunt bestellen, maar ook is het bij ons mogelijk om speciale, persoonlijke wensen door te geven. Dat lees je goed: jíj bent de baas en mag dus bepalen wat er in het kerstpakket komt.

Dit jaar dus geen doorsnee kerstpakket, maar originele kerstpakketten die perfect passen bij jouw bedrijf en werknemers. 

Openbaar Ministerie, Patricia:

“Hele goede service en geweldige pakketten!” Al onze collega's waren erg te spreken over de inhoudt van de pakketten en deze waren bij iedereen op tijd aangeleverd. Hele goede en snelle service van contactpersoon Jorik was super! Hierbij onze aanbeveling en in de toekomst gaan wij zeker weten weer bestellen bij "Vandebovensteplank".

FMO, Danielle:

"Mooie kwaliteit!" Ons team heeft de borrelbox ontvangen voor de online borrel, ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen.

Capgemini, Sander:

"Eerste ervaring erg positief!" Mijn eerste ervaring met Van de bovenste plank was erg positief! Leuke en lekkere pakketten. Alle pakketten zijn op tijd geleverd (incl. buitenland). Ook veel positieve reacties van de ontvangers gehad. Ga zo door!

ING, Jelle:

"Flexibel en prettig" Jorik reageert snel op verzoeken en is flexibel in het mogelijk maken van wensen. Er worden mooie producten uitgekozen. De standaard is goed, maar je kan naar eigen wensen aanvullen. Jorik komt dan snel met goede voorstellen. Daarnaast erg prettig in de omgang!

Advies nodig?

Kom je er even niet uit of heb je een verzoek waarvan je niet zeker weet of wij dit kunnen waarmaken? Neem dan zeker even contact met ons op. Dan kijken we samen naar wat mogelijk is.

Inhoud kerstpakket Large

Kookboek Shortlist Amsterdam
Kerststol van Hartog's Volkoren
Champagne van Jacques Picard
Vandebovensteplank Keulsch bier
Sir James Gin Tonic 0.0 %
TOUT Patisserie Collectie bonbon
Reypenaer kaas XO 3 jaar gerijpt
Mosterd van Ton
Jean Baton Truffel mayo
Laurieri Scrocchi Crackers
Bio/Vegan Pesto
Hoeksche zeezout chips
Verpakt in Dutch Design Brand

Yes, dit wil ik!

Voor (aan)vragen kun je ons dagelijks bereiken door het contactformulier in te vullen, of te mailen naar info@vandebovensteplank.nl. We reageren altijd binnen 2 uur!

Offerte binnen 2 uur!

Wij kunnen niet wachten om met de grootste zorg voor jou en je collega’s aan de slag te gaan. Bel je liever? Dan zijn wij te bereiken op 020-2380373. Hopelijk tot snel!

Ministerie van Justitie en Veiligheid, Gerdien:

“Super pakket, super contact, heel behulpzaam” Het ging heel gemakkelijk en plezierig. Bovendien is de bovenste plank heel flexibel en klantgericht. Kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben. De borrelbox is heel goed ontvangen bij mijn collega´s. Top!

Gemeente Amsterdam, Thea:

"Super goed geholpen!" Hele leuke ervaring om bij Vandebovensteplank borrelpakketten te bestellen. We werden snel en vriendelijk geholpen.

Acture, Elleke:

"Super service!" Ze denken mee en zetten net dat ene stapje extra! Zeker aan te bevelen!

Kiyoh

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Voordelen

  • Altijd persoonlijk ☺
  • Landelijke service
  • Wij regelen het voor je!

Service

  • Alles met een glimlach ☺
  • Van brainstorm tot uitvoering
  • Topkwaliteit producten
  • Gemak, ontzorging & snelheid
Terug naar overzicht

Leuke ervaringen