contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis* bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Borrelplank Amsterdam

Alles voor het borrelmoment

In het digitale tijdperk wil je het verschil maken voor je collega’s en klanten. Meer en meer gaat het om de persoonlijke relaties tussen jezelf, collega’s en je klanten.
Borrelplank Amsterdam is hiervoor het perfecte middel. Ons doel is om het borrelmoment naar een hoger niveau te tillen. En dat willen wij samen met jou doen. Van de bovenste plank verzorgt alles voor het fantastische borrelmoment. Wij streven altijd naar het beste van het beste.

Wij doen zelfs de afwas

Van de bovenste plank levert de borrelplank Amsterdam op locatie. Wij halen het weer op en doen zelfs de afwas voor je. Ideaal en lekker gemakkelijk.

Borrelpurist reserveren?

Je kunt ook een borrelpurist reserveren. Een borrelpurist is een specialist die weet hoe je een perfecte borrelplank Amsterdam opmaakt. Het enige wat je hoeft te doen is lekker genieten en borrelen met je collega’s of klanten.

Voor ieder event

Borrelplank Amsterdam is ideaal voor je congres, receptie, productpresentatie, vrijdagmiddagborrel, personeelsfeest, relatie-evenement, teambuilding, eventborrel of nieuwjaarsborrel.

Duurzaam en eerlijk

Borrelplank Amsterdam wordt door puristen samengesteld en klaargemaakt. Dat zijn specialisten die altijd voor het beste van het beste willen gaan. Borrelplank Amsterdam is altijd verrassend, feestelijk en innovatief voor jouw perfecte borrelmoment. Lees ook het verhaal achter onze leveranciers. Wij kiezen voor eerlijke, lokale en duurzame leveranciers. Echte ambachtsmensen die hun vak verstaan. Het grootste voordeel voor jou is dat onze borrelhappen altijd eerlijk en van topkwaliteit zijn. Onmisbaar voor het perfecte borrelmoment.

Ons doel

Samen kunnen wij het borrelmoment naar een hoger niveau tillen. Uiteindelijk is dat ons doel. Borrelplank Amsterdam is hiervoor het perfecte middel.

 

Betalen op rekening

Betalen moet helaas ook gebeuren. Om deze stap wat aangenamer te maken, is het bij ons mogelijk om op rekening te betalen. Dit is wel zo gemakkelijk en wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo wordt het wel heel erg eenvoudig om even snel iets te bestellen.

Gratis levering vanaf 10 personen

Borrelplank Amsterdam wordt gratis geleverd vanaf 10 personen bij jou op kantoor. Lekker gemakkelijk! Je hoeft zelf niet meer je borrelhappen te kopen bij de supermarkt. Je hebt nu alle tijd en energie om samen met je collega’s en klanten te borrelen. 

Snelle levering

Bestellen is heel gemakkelijk. Wat je vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt vers voor je ingekocht, morgen klaargemaakt en de dag erop geleverd bij jou op kantoor.
Oftewel een levering binnen 2 werkdagen. Op deze manier kunnen wij altijd een versgarantie hanteren. Van de bovenste plank levert gratis in Amsterdam. Liever buiten Amsterdam geleverd krijgen? Bel ons gerust. Liever vandaag of morgen geleverd krijgen? Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe leveren wij?

De borrelhappen voor borrelplank Amsterdam worden hapklaar en kant-en-klaar geleverd in thermoboxen. Compleet met servetten, borrelschaaltjes, mesjes, lepeltjes en natuurlijk de prachtige stoere handgemaakte eikenhouten planken. Je hoeft de borrelhappen alleen nog even op je borrelplank Amsterdam te leggen en de borrel kan beginnen. Alles compleet voor je perfecte borrelmoment. Borrelplank Amsterdam is al compleet te bestellen vanaf 10 personen.

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale wensen voor bij je borrelmoment? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.

 

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis* levering op locatie

Gratis* levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, eventborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis* worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!