contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Altijd een goed idee vanaf € 79,95

Borrelplank 5 personen

Chutney van vijgen & dadels

Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker. 

Chutney van vijgen & dadels
Sluiten

Dille mosterd

Onze dille mosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse dille is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!

Dille mosterd
Sluiten

Verse hummus

Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood. 

Verse hummus
Sluiten

Verse basilicum pesto

Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. 

Verse basilicum pesto
Sluiten

Rustiek brood

Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma. 

Rustiek brood
Sluiten

Gemengde noten

Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig. 

Gemengde noten
Sluiten

Luxe olijven mix

You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank. Zacht, maar toch stevig, en perfect op smaak. Onze olijvenmix is een selectie van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. 

Luxe olijven mix
Sluiten

Amsterdamse ui met saffraan en salie

De Amsterdamse uitjes van Kesbese zijn een heerlijke friszure tegenhanger van de volle, romige kazen op de borrelplank. Deze lekkernij dankt zijn gele kleur aan de inlegging met zuur en specerijen waaronder saffraan en curcumine. Speciaal voor Van de bovenste plank legt Kesbeke de traditionele Amsterdamse uitjes in met salie, wat zorgt voor een heerlijk kruidige bite met een klein bittertje.

Amsterdamse ui met saffraan en salie
Sluiten

Droge worst met groene peper

Onze droge worst met groene peper is een absolute topper op de borrelplank. Naar eigen receptuur gemaakt van Gasconne, een uniek Frans ras dat nooit gekruist is, mooi dooraderd, mals vlees en het Baambrugs big unieke kruising van boer Dirco te Voortwis, rosé kleurig, sappig vlees. De groene peper geeft deze heerlijke worst een bijzondere, frisse smaakverfijning. 

Droge worst met groene peper
Sluiten

Bunkerkaas

Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.

Bunkerkaas
Sluiten
plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje plusje

Minimaal vanaf 10 personen

€ 7,95 excl. btw p.p.

€ 8,43 incl. btw p.p.

Bestellen
  • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
  • Gratis bezorgd in Amsterdam
  • Levering binnen 48 uur
  • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

  • Borrelplanken & borrelschaaltjes
  • Luxe servetten
  • Lepels en mesjes 
  • Wij doen zelfs de afwas voor je
i Allergie informatie

Beschrijving

Van een gezellige avond met vrienden tot een zakelijke borrel. De ‘standaard’ borrelplank van Van de bovenste plank is altijd een goed idee. Het woord ‘standaard’ doet eigenlijk tekort, want op deze borrelplank vind je een unieke selectie van prachtige kwaliteitsproducten. Stuk voor stuk eerlijk, duurzaam en ambachtelijk geproduceerd door onze zorgvuldig gekozen partners. Wij werken uitsluitend samen met puristen die iedere dag streven naar het beste van het beste. En dat proef je. De heerlijk romige bunkerkaas, droge worst met groene peper, rustiek brood met fantastische dips, een luxe olijvenmix, vers gebrande noten en knapperige cornichons voor een heerlijk frisse bite. Alles voor jouw perfecte borrelmoment. 

Ingrediënten

  • Droge worst met groene peper
  • Onze droge worst met groene peper is een absolute topper op de borrelplank. Naar eigen receptuur gemaakt van Gasconne, een uniek Frans ras dat nooit gekruist is, mooi dooraderd, mals vlees en het Baambrugs big unieke kruising van boer Dirco te Voortwis, rosé kleurig, sappig vlees. De groene peper geeft deze heerlijke worst een bijzondere, frisse smaakverfijning. 
  • Bunkerkaas 
  • Onze heerlijke Bunkerkaas dankt zijn naam aan de bijzondere plek waar deze kaas wordt gerijpt: in de oude munitiebunkers in het Twentse Daarle. In de receptuur wordt gebruikgemaakt van een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel, terwijl kleurstoffen achterwege worden gelaten. De Bunkerkaas is vol en romig van smaak, met een verrassend pikante en nootachtige ondertoon.
  • Luxe olijven mix
  • You either hate it or love it, maar wij zijn er gek op! Verse olijven van topkwaliteit mogen wat ons betreft niet ontbreken op een luxe borrelplank. Zacht, maar toch stevig, en perfect op smaak. Onze olijvenmix is een selectie van drie verschillende olijfsoorten uit Sicilië. 
  • Amsterdamse ui met saffraan en salie 
  • De Amsterdamse uitjes van Kesbese zijn een heerlijke friszure tegenhanger van de volle, romige kazen op de borrelplank. Deze lekkernij dankt zijn gele kleur aan de inlegging met zuur en specerijen, waaronder saffraan en curcumine. Speciaal voor Van de bovenste plank legt Kesbeke de traditionele Amsterdamse uitjes in met salie, wat zorgt voor een heerlijk kruidige bite met een klein bittertje. 
  • Gemengde noten mix 
  • Noten, wie houdt er niet van? Op onze borrelplank vind je een heerlijke mix van diverse noten, gebrand voor de fijnproever in de branderij van Jan Gotjé te Amsterdam. Heerlijk vol van smaak en lekker knapperig. 

 

  • Rustiek brood
  • Wat ons betreft het lekkerste brood dat er is: het rustieke brood van het Vlaams Broodhuys. Een heel klein beetje gist, water, crèmekleurig Frans meel van topkwaliteit en vooral: heel veel liefde. Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch, knapperig brood. Met een prachtige, onregelmatige structuur en boordevol aroma. 
  • Verse basilicum pesto
  • Er gaat niets boven een goede, vers gemaakte pesto. De kwaliteit van pesto valt of staat bij het gebruik van verse basilicumblaadjes en de beste extra vergine olijfolie. Gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas, is deze pesto er een om je vingers bij af te likken. 
  • Verse hummus
  • Hummus is een klassieker uit de Libanese keuken, maar wordt ook in Nederland steeds populairder. De puree op basis van kikkererwten is niet alleen hartstikke gezond, want het zit boordevol vezels en mineralen, maar ook waanzinnig lekker. Een perfecte dip voor een stukje knapperig, rustiek brood. 
  • Dille mosterd
  • Onze dille mosterd is een absolute smaakbom! De mosterd die we gebruiken is een zuiver Nederlands product, waaraan verse dille is toegevoegd. Je kunt deze mosterd heerlijk combineren met alle hapjes van de borrelplank. Het is dé perfecte dip voor een blokje kaas of een stukje brood tijdens een gezellige borrel. Dit is puur genieten!
  • Chutney van vijgen en dadels
  • Lekker op een stukje brood, of bij een mooi blokje kaas; een goede chutney van vijgen en dadels is een absolute smaakmaker op de borrelplank. Onze verse chutney wordt gemaakt bij Theo van Woerkom in Oosterhout. Dit familiebedrijf maakt al 130 jaar de beste confituren van Nederland. 100% vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% lekker.