contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Receptiehapjes bestellen

Receptiehapjes Van de bovenste plank

Kan jouw onderneming binnenkort ook heerlijke receptiehapjes gebruiken? Zoek dan niet verder, want bij Van de bovenste plank ben je aan het goede adres. Wij maken van elk evenement een feestje. Heb je iets te vieren met je collega’s of is je gevraagd om een personeelsborrel of een groot event met veel gasten organiseren, maak het jezelf een stuk gemakkelijker en laat ons de receptiehapjes verzorgen.

Voor ieder event

Voor elke gelegenheid kunnen wij een geschikt assortiment aan receptiehapjes bezorgen. Wij bieden borrelplanken met dagverse producten, die zijn bereid met heerlijke ingrediënten. De borrelhapjes op onze borrelplanken zijn zeer divers, maar toch goed op elkaar afgestemd. Kijk op onze website voor de keuzemogelijkheden.

Top kwaliteit

Wij leveren alleen topproducten, omdat wij heel goed weten dat elk event uniek is en dat een goede catering zeer belangrijk is. Wij zijn puristen van goede smaak en leveren alleen verse producten die met veel liefde zijn bereid. En dat proef je direct!

Eerlijk, duurzaam en direct van de boer

Onze receptiehapjes zijn zeer gevarieerd. Je kunt bij ons verschillende borrelplanken met gesorteerde hapjes bestellen. Een kleine greep uit ons assortiment: het in de Bourgogne geproduceerde kaasje Le Petit Gaugry, een klassieke roodschimmelkaas met een sterk aroma en een volle, romige smaak, die met korst en al kan worden gegeten, romige Twentse Bunkerkaas, die letterlijk in oude munitiebunkers in het oosten van het land wordt gerijpt, en onze eigen droge worsten gemaakt van het vlees van het Baambrugs big. Daarnaast leveren wij verse hummus en een smakelijke chutney van vijgen en dadels, en pesto met verse basilicum, die perfect kan worden gecombineerd met onze gerijpte grand premium kaas. Verder mogen op een luxe borrelplanken uiteraard olijven niet ontbreken. Wij bieden drie luxe olijfsoorten uit Sicilië, die stevig van textuur maar zacht van smaak zijn. Bovendien worden al onze borrelplanken geleverd met rustiek brood. Dit brood komt van het Vlaams Broodhuys, en heeft een onregelmatige structuur, ruikt heerlijk en is bijzonder knapperig. Het bijzondere van al onze producten is dat ze duurzaam en eerlijk worden geproduceerd door lokale bedrijven.

 

Wij doen de afwas voor je

Als klap op de vuurpijl hoef je jezelf ook over de afwas geen zorgen te maken. Die doen wij voor je! 

Loopt het water je al in de mond? 

Bekijk dan snel ons aanbod borrelplanken. Je kunt al bestellen vanaf 10 personen per event. We leveren al onze verse producten gratis in Amsterdam, maar we kunnen ook op andere locaties in Nederland bezorgen. Om de versheid van al het lekkers te garanderen maken we gebruik van EPS boxen. Verder ontvang je bij je bestelling borrelschaaltjes, servetjes en de prachtige eikenhouten borrelplanken. Je hoeft de receptiehapjes alleen nog maar op de planken uit te stallen. 

Borrelpurist reserveren?

Je kunt ook alles uit handen geven en bij ons een borrelpurist reserveren. De borrelpurist zal de receptiehapjes een stuk levendiger maken, omdat deze precies weet hoe je de perfecte borrelplank opmaakt en jou en je gasten veel achtergrondinformatie over de producten kan geven.

Vragen?

Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat het ons weten op info@vandebovensteplank.nl of 020-2380373. Wij zijn creatief en denken graag met je mee.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis levering op locatie

Gratis levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, personeelsborrel, eventborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!