contact

Vragen? Bel ons gerust

020-2380373

Service

 • Bestel op rekening, wel zo makkelijk
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Levering binnen 48 uur
 • Altijd vers en gekoeld geleverd

Altijd inclusief

 • Borrelplanken & borrelschaaltjes
 • Luxe servetten
 • Lepels en mesjes 
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
Borrelplank bestellen

Kiyoh

Voordelen

 • Eerlijk, duurzaam en direct van de boer
 • Gratis bezorgd in Amsterdam
 • Wij doen zelfs de afwas voor je
 • Ook met drankenservice

Contact opnemen

Uw bericht is verstuurd.

Borrelhapjes bestellen Amsterdam

Het nieuwe borrelen

Veel mensen zijn uitgekeken op traditionele borrelhapjes zoals bitterballen, loempia’s, kaasstengels, crudité met dipsaus, ossenworst, pizza, gehaktballetjes, wraps en kaasstengels. Ze zijn ongezond en vaak ook helemaal niet lekker. Daarom gaan wij voor het concept ‘het nieuwe borrelen’. Onze borrelplanken doen het erg goed in de stad, en zijn het perfecte middel om het borrelmoment naar een hoger niveau te tillen. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven. Geniet van het gemak, en haal de borrel naar je bedrijf toe! We leven in een haastige tijd, en wat is er dan mooier dan een geheel verzorgde borrel op je werkplek? Van de bovenste plank kan dit samen met jou regelen. 

Eerlijk en duurzaam

Wij leveren borrelhapjes gratis op locatie, en ruimen de boel na afloop ook weer op. Zo heb je tijd genoeg om, onder het genot van een hapje en een drankje, de relaties met je collega’s en klanten op peil te houden. Voortaan zullen bedrijfsevenementen ontspannend in plaats van inspannend zijn. Geniet samen met je collega’s van heerlijke borrelhapjes, die zijn bereid door puristen van goede smaak met producten van lokale, duurzame leveranciers. Je zult proeven dat er echte ambachtslieden aan het werk zijn geweest voor jouw borrel.

Onze kwaliteit

Bestel je bij Van de bovenste plank, dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Verder doen we ons uiterste best om van ieder evenement een echte happening te maken. Zo kun je bij ons terecht voor de Borrelplank Amsterdam. Deze heerlijke borrelplank is zeer geschikt om in te zetten tijdens congressen, recepties, productpresentaties en personeelsfeesten. Maar hij doet het ook goed tijdens de vrijdagmiddagborrel of de nieuwjaarsborrel.

Alles is inclusief

Waar de borrel in Amsterdam ook plaatsvindt, wij leveren gratis op de gewenste locatie. De kant-en-klare borrelhapjes worden geleverd in EPS boxen. Bij de levering ontvang je tevens servetten, borrelschaaltjes, messen en lepels, en uiteraard onze eikenhouten planken waarop alle heerlijkheden kunnen worden uitgestald. Je hoeft de hapjes alleen nog maar op de planken te draperen.

 

 

 

Betalen op rekening

Betalen moet helaas ook gebeuren. Om deze stap wat aangenamer te maken, is het bij ons mogelijk om op rekening te betalen. Dit is wel zo gemakkelijk en wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo wordt het wel heel erg eenvoudig om even snel iets te bestellen.

Gratis levering

Wij leveren gratis in Amsterdam. Maar ook leveringen buiten Amsterdam zijn mogelijk. Mocht je dit graag willen, bel ons dan even. Laat het ons ook weten als je de borrelhapjes toch op een eerder moment wilt ontvangen. Wij denken graag met je mee en kunnen veel regelen.

Bestel al vanaf 10 personen

Borrelhapjes bestellen Amsterdam kan heel gemakkelijk via bestel je borrelplank. Je kunt hier een borrelplank met borrelhapjes kiezen voor het gewenste aantal personen. Vanaf 10 personen kunnen we borrelplanken gratis afleveren op kantoor. Je kunt al een Borrelplank Amsterdam bestellen vanaf € 7,95 per persoon. Ook is het mogelijk om tijdens het bestellen speciale wensen door te geven. Vervolgens kun je de bestelling afronden. Het spreekt eigenlijk voor zich.

Snelle levering

Onze levertijd is in principe 2 werkdagen. Dit werkt als volgt: wat je vandaag voor 12:00 uur bestelt, wordt vers ingekocht, morgen klaargemaakt en de dag erop bij jou op kantoor geleverd. Zo weet je zeker dat je van verse producten zult genieten. Van de bovenste plank geeft een versgarantie, en is daarmee uniek.

Borrelpurist reserveren?

Geef je liever alles uit handen, dan kun je bij ons tevens een borrelpurist reserveren. Deze purist weet precies hoe je de perfecte borrelplank opmaakt en kan jou en je gasten veel achtergrondinformatie over de producten geven. Dit wordt door onze klanten altijd zeer gewaardeerd. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt.

Hoe werkt het?

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Plaats je bestelling, al vanaf 10 personen

Gratis levering op locatie

Gratis levering op locatie

Heerlijk samen genieten

Heerlijk samen genieten

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

We halen alles op, zelfs de afwas ☺

Bestel je favoriete borrelhappen

Van de bovenste plank biedt authentieke borrelplanken met verrukkelijke borrelhapjes. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende borrelplanken.

Onze borrelplanken zijn ideaal voor je vrijdagmiddagborrel, personeelsborrel, eventborrel of verjaardag, en kunnen vanaf 10 tot 1000 personen op locatie gratis worden geleverd in Amsterdam.

“Wij helpen je om al je vrienden en je collega’s te verwennen, zonder dat je daarvoor zelf iets hoeft te doen.”

Niet alleen leveren wij de borrelplanken met heerlijke hapjes op de gewenste plek, wij doen ook de afwas voor je. Verder kun je bij ons dranken bestellen om je feest helemaal compleet te maken. Bestel bij ons een compleet verzorgde borrel en je hoeft echt nergens meer aan te denken, makkelijker kan het niet!